Ce a deranjat-o întotdeauna pe Camilla la Harry. Asta a făcut-o să păstreze distanța

29 septembrie, 2022
camilla 5 profimedia jpg

Se crede că Regina Camilla și Prințul Harry s-au întâlnit pentru prima dată la sfârșitul anilor 1990.

„Camilla a fost întotdeauna destul de precaută față de Prințul Harry , susține o sursă. Într-o carte recent lansată și intitulată „Camilla, Ducesa de Cornwall: De la Outcast la Future Queen Consort”, biograful regal Angela Levin a analizat relația dintre băieții lui Charles și a doua soție a acestuia.

Camilla s-a căsătorit cu Charles în aprilie 2005 și „s-a înțeles destul de bine” cu ducele de Sussex de-a lungul anilor, potrivit unei surse.

Cu toate acestea, Camilla găsea destul de enervante privirile pe care le primea, uneori, de la Harry.

După cum spune Levin în noua sa carte, ducesa obișnuia să îl urmărească pe Harry cu coada ochiului cum o urmărește într-un mod lung și rece.

„I s-a părut destul de deranjant. În rest, s-au înțeles destul de bine. Ea l-a susținut întotdeauna și, când a simțit că era momentul potrivit, a încercat să-l ajute să înțeleagă provocările din lumea modernă.Nu a intervenit niciodată direct sau nu a încercat să fie o mamă surogat.

În schimb, a fost o figură de susținere în fundal. El a fost și este un suflet pierdut în multe feluri”.

Camilla i-a cunoscut pe Prințul Harry și pe William înainte ca ea și Charles să-și facă publică relația la începutul anului 1999.

Prinț de Wales a avut o întâlnire de 30 de minute la Palatul St James cu Camilla pe 12 iunie 1998, când avea 16 ani. Deși se pare că această întâlnire a fost un succes, nu fusese planificată, deoarece William a apărut pe neașteptate la Palat.

Mai multe pentru tine...

Prima convorbire dintre Harry și Camilla nu a fost la fel de dezbătută în presă, dar se crede că a avut loc nu mult timp după.

Ani mai târziu, Ducele de Sussex a vorbit cu dragoste despre a doua soție a tatălui său: „Ca să fiu sincer, ea a fost întotdeauna apropiată de mine și de William. Nu este o mamă vitregă rea”.

De atunci, pare că lucrurile s-au schimbat între cei doi, chiar dacă niciunul nu a comentat în vreun fel relația.

Tina Brown, autoarea cărților The Diana Chronicles și The Palace Papers, a declarat recent pentru Daily Beast că Regina consoartă „se teme de memoriile lui Harry.Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Printesa Kate jpeg
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg