Cât costă participarea la o conferință a Prințului Harry?

30 ianuarie, 2023

Ducele de Sussex a găsit o modalitate de-a face bani şi din organizarea de conferinţe cu tematici la modă, cum ar fi sănătatea mintală.

Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg

De la plecarea sa din prima linie a reprezentării monarhice, în martie 2020, Prințul Harry a devenit un activist citat în favoarea protejării sănătății mintale, un subiect la care face frecvent aluzie în interviurile sale și în alte apariții publice, pentru a explica impactul asupra stării sale de spirit atât al morții premature a mamei sale, Prinţesa Diana, cât și al hărțuirii pe care el și soția sa, Meghan Markle, au suferit-o din partea tabloidelor britanice.

Trebuie amintit că firma Better Up, concepută pentru a oferi consiliere psihologică în sfera profesională, a semnat cu Ducele de Sussex în 2021 pentru a deveni una dintre figurile sale cele mai vizibile și, ocazional, un vorbitor la diversele evenimente pe care le organizează. Este clar că imaginea lui Harry, dincolo de valoarea experiențelor sau a sfaturilor sale, este o "momeală" foarte eficientă pentru a umple sălile de audiență, și exact asta speră instituția pentru summitul "Uplift", care va avea loc la San Francisco pe 7 și 8 martie.

Prinţul Harry face parte dintr-o listă plină de experți, care îi include și pe Issa Rae, David Chang, Robin Arzon și Adam Grant, care vor vorbi direct cu liderii a numeroase companii despre "scop, performanță și transformare umană", după cum se poate vedea în materialul promoțional pe care Better Up l-a distribuit deja pe rețelele sale de socializare.

În ceea ce-l privește pe fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea, compania subliniază statutul său de "soț, tată, veteran de război, umanitar, activist pentru bunăstarea mentală și avocat al mediului", menționând superficial rolul său de membru al Familiei Regale.

Mai multe pentru tine...

Deși nu a fost încă confirmat oficial, se așteaptă ca Prinţul Harry să închidă conferința. Better Up a optat pentru o strategie de promovare bazată pe intrigă și așteptări. "Acest invitat special este una dintre cele mai emblematice figuri din lume, pe care nu o vom putea vedea nicăieri altundeva. El este o voce puternică și un activist global pentru dezvoltarea personală, fitness-ul mental și transformarea umană pe care o cere lumea", se arată în comunicat.

Pentru a-l vedea pe prinț și pentru a se lăsa inspirați de lunga sa călătorie de viață, ca să nu mai vorbim de ceilalți invitați, cei interesați vor trebui să plătească 995 de dolari, care este prețul de participare la conferința de două zile.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg