Cât costă participarea la o conferință a Prințului Harry?

30 ianuarie, 2023

Ducele de Sussex a găsit o modalitate de-a face bani şi din organizarea de conferinţe cu tematici la modă, cum ar fi sănătatea mintală.

Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg

De la plecarea sa din prima linie a reprezentării monarhice, în martie 2020, Prințul Harry a devenit un activist citat în favoarea protejării sănătății mintale, un subiect la care face frecvent aluzie în interviurile sale și în alte apariții publice, pentru a explica impactul asupra stării sale de spirit atât al morții premature a mamei sale, Prinţesa Diana, cât și al hărțuirii pe care el și soția sa, Meghan Markle, au suferit-o din partea tabloidelor britanice.

Trebuie amintit că firma Better Up, concepută pentru a oferi consiliere psihologică în sfera profesională, a semnat cu Ducele de Sussex în 2021 pentru a deveni una dintre figurile sale cele mai vizibile și, ocazional, un vorbitor la diversele evenimente pe care le organizează. Este clar că imaginea lui Harry, dincolo de valoarea experiențelor sau a sfaturilor sale, este o "momeală" foarte eficientă pentru a umple sălile de audiență, și exact asta speră instituția pentru summitul "Uplift", care va avea loc la San Francisco pe 7 și 8 martie.

Prinţul Harry face parte dintr-o listă plină de experți, care îi include și pe Issa Rae, David Chang, Robin Arzon și Adam Grant, care vor vorbi direct cu liderii a numeroase companii despre "scop, performanță și transformare umană", după cum se poate vedea în materialul promoțional pe care Better Up l-a distribuit deja pe rețelele sale de socializare.

În ceea ce-l privește pe fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea, compania subliniază statutul său de "soț, tată, veteran de război, umanitar, activist pentru bunăstarea mentală și avocat al mediului", menționând superficial rolul său de membru al Familiei Regale.

Mai multe pentru tine...

Deși nu a fost încă confirmat oficial, se așteaptă ca Prinţul Harry să închidă conferința. Better Up a optat pentru o strategie de promovare bazată pe intrigă și așteptări. "Acest invitat special este una dintre cele mai emblematice figuri din lume, pe care nu o vom putea vedea nicăieri altundeva. El este o voce puternică și un activist global pentru dezvoltarea personală, fitness-ul mental și transformarea umană pe care o cere lumea", se arată în comunicat.

Pentru a-l vedea pe prinț și pentru a se lăsa inspirați de lunga sa călătorie de viață, ca să nu mai vorbim de ceilalți invitați, cei interesați vor trebui să plătească 995 de dolari, care este prețul de participare la conferința de două zile.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg