Care este relaţia dintre Prinţul Harry şi fratele Prinţesei Diana, Charles Spencer

23 ianuarie, 2023
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg

Ducele de Sussex nu l-a uitat în cartea sa nici pe unchiul său, fratele din partea mamei, căruia i-a dedicat câteva rânduri în volumul "Spare".

Ducele de Sussex a vorbit deschis despre relația sa fracturată cu Familia Regală în cartea sa de memorii, "Spare", dar a rămas apropiat de familia mamei sale decedate, familia Spencer.

Prințul Harry are două mătuși materne din partea Dianei - Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, pe lângă unchiul său, Charles Spencer.

În epilogul cărții sale, Harry detaliază momentul în care a dus-o pe soția sa, Meghan Markle, să vadă mormântul mamei sale de la Althorp, în apropierea celei de-a 25-a aniversări a morții Dianei, anul trecut.

Ducele îl descrie pe el și pe Meghan urcându-se într-o barcă pentru a vâsli până la insula privată de pe moșie, locul de odihnă veşnică al Dianei.

"Unchiul Charles a coborât până la malul apei și ne-a dat un mic imbold. I-am făcut cu mâna și lui, și celor două mătuși ale mele. "La revedere! Ne vedem în curând". Alunecând peste iaz, am privit în jur câmpurile ondulate și copacii seculari de la Althorp, miile de acri verzi, unde mama mea crescuse și unde, deși lucrurile nu erau perfecte, cunoscuse o oarecare liniște."

Relația caldă a lui Harry cu mătușile sale și unchiul său a fost evidentă și atunci când el și William au dezvelit o statuie a Prinţesei Diana în grădina Palatului Kensington în iulie 2021, pentru a marca ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a mamei lor. În timp ce Ducele de Sussex a sosit la dezvelire, a putut fi văzut vorbind călduros cu mătușile sale, Lady Sarah și Lady Jane, şi amuzându-se cu unchiul Charles Spencer.

Mai multe pentru tine...

Apoi, după avortul spontan suferit de Meghan în 2020, Charles Spencer și-a oferit public sprijinul, spunând la vremea respectivă, în emisiunea "Lorraine" de la ITV: "Nu-mi pot imagina agonia prin care trece orice cuplu care pierde un copil în acest fel. Este atât de trist, foarte, foarte trist. Și, bineînțeles, toate gândurile sunt cu ei astăzi."

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg