El, „robotic”, ea, „dureros de naivă”. Noaptea nunții Prințului Charles cu Diana Spencer

3 iunie, 2022

Noaptea nunții ar trebui să fie unul dintre cele mai frumoase momente din viața celor doi soți, când își demonstrează reciproc sentimentele care-i unesc. Însă nu toate cuplurile au amintiri frumoase despre prima lor noapte de dragoste în calitate de soț și soție! Cel puțin nu cuplurile regale...  

image

Prințul Charles și Lady Diana Spencer au avut o căsnicie nefericită, care nici măcar n-a început bine. Dimpotrivă. Cei doi n-au apucat să se cunoască prea bine în timpul logodnei, de-abia dacă și-au aruncat câte o privire în timpul ceremoniei nupțiale, apoi mariajul lor a decurs cum nu se putea mai rău – cei doi soți s-au acuzat reciproc de infidelitate și s-au certat intens în toți cei 15 ani petrecuți împreună. Și, în ceea ce privește noaptea nunții lor, ei bine, nici ea n-a fost deloc... satisfăcătoare.

Viitorul Rege britanic și prima lui soție, Prințesa Diana, n-au fost nevoiți să respecte tradiții nupțiale bizare – precum prezența unor martori în noaptea nunții, ca pe vremuri la curțile regale – însă intimitatea pe care au avut-o n-a contat cine știe ce, aflăm din cartea biografică The Diana Chronicles, de Tina Brown.

image

Cunoscând destule detalii picante despre relația celor doi, putem spune fără ezitare că mariajul lor a fost sortit eșecului încă de la început! Vogue susține că, în 1981, lumea avea mari așteptări romantice de la asemenea uniune. Dar oamenii au fost dezamăgiți să afle că foștii soți nu s-au înțeles în nicio privință, nici măcar pe plan fizic. Sau mai ales din acest punct de vedere...  

Vorbind despre noaptea nunții lor, Prințul Charles a spus la un moment dat: „Prima noapte n-a fost nimic special. A fost destul de plăcut, bineînțeles, dar atât. Ea a fost dureros de naivă…” Și nu numai viitorul rege al Marii Britanii n-a fost impresionat, partenera lui a rămas și ea cu un gust amar după prima ei noapte de amor cu soțul ei. Ea și-a amintit, mai târziu, despre prestația lui Charles a fiind una „robotică și funcțională”. Cu alte cuvinte, și-a făcut datoria regală și cam atât!

Mai multe pentru tine...
image

Mai extrovertită ca el, Diana a povestit unei prietene apropiate despre problemele întâmpinate în prima lor noapte de dragoste. Ea a descris problemele întâmpinate de ei în dormitor ca fiind de natură „geografică”. Nefericirea pe care a simțit-o în luna ei de miere i-a agravat bulimia de care suferea deja.  

Ceea ce a contribuit din plin la suferința Dianei a fost faptul că Charles a menținut tot timpul legătura cu amica lui, Camilla, lucru care a ros din temelii mariajul fostei perechi regale.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg