„Harry cel disperat se agață de Meghan”. Cine spune asta și de ce

9 octombrie, 2022

Ducesa de Sussex satisface toate dorințele Prințului Harry, lucru pe care acesta nu l-a primit niciodată de la fostele lui iubite, susține o sursă de încredere, care face declarații explozive.

image

Prințul Harry „se agață” de Meghan Markle „ca un om nevoiaș, de parcă ea ar fi colacul lui de salvare”, susține biograful regal Tom Bower pentru Page Six. Autorul cărții „Revange: Meghan, Harry and the War Between the Windsor” e de părere că prințul de 38 de ani este „foarte tulburat” și „afectat” din cauza traumei suferite în copilărie, când și-a pierdut mama, iar ducesa de 41 de ani a știut exact ce butoane să apese pentru a-l câștiga de partea ei.     

„El este afectat psihologic atât de moartea mamei sale, cât și de felul în care tatăl lui o trata pe mama lui, dar și pe el, când era copil”, explică autorul cărții de mare succes. Viața lui Harry s-a desfășurat, cu bune și rele, în fața publicului și a presei, lucru care a pus presiune suplimentară pe el.

meghan markle prințul harry revista time  sursa   Instagram  jpg

Aventura pe care actualul Rege Charles al III-a o avea cu actuala Regină Consoartă pe timpul mariajului acestuia cu Prințesa Diana a fost cât se poate de publică și de dureroasă pentru Harry. Iar moartea Dianei, în august 1997, când Harry n-avea mai mult de 12 ani, i-a lăsat acestuia o cicatrice încă vizibilă, se pare.

Meghan a declarat că nu știa nimic despre Harry când s-au întâlnit pentru prima dată, la Soho House’s Dean Street Townhouse, la începutul lui iulie 2016. „Geniul de care a dat ea dovadă e că ea a căutat informații despre el înainte și, cum e o femeie inteligentă cu experiență, a știut exact cum să-l ea, ce butoane să apese la el, cum să-l manipuleze”, a dezvăluit biograful în PageSix.

image
Mai multe pentru tine...

Bower susține că Harry era nefericit ca regal senior, iar Meghan i-a oferit ieșirea din sistemul regal. Cei doi soți au părăsit familia regală britanică în ianuarie 2020, iar acum locuiesc în Montecito, California, cu cei doi copii ai lor, Archie (3) și Lilibet (1). Ducii de Sussex au semnat proiecte substanțiale cu Spotify și Netflix, în care oferă informații fără precedent despre familia regală.

„Cred că recenta înmormântare a reginei a scos la iveală sentimente nefericite în Harry, care a fost marginalizat de familie și prieteni, ceea ce l-a făcut să se simtă ca un intrus. Iar acest lucru cred că pune presiune enormă pe relația lor”, susține biograful regal.

Foto - Instagram Pari Dukovic, revista TIME, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 1237723301 jpg
charles  -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles   GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg