Motivul pentru care Kate Middleton "nu se va împăca niciodată cu Meghan Markle"

10 februarie, 2023

Prințesa de Wales și Ducesa de Sussex au avut mereu o relație dificilă, dar acum soția Prințului William crede că are motive serioase să nu mai vorbească cu cumnata sa.

kate middleton si meghan-click

Conflictului continuu cu Prințul Harry și Meghan Markle i-a făcut pe Prinții de Wales să dea un pas înapoi, Kate Middleton ajungând la părerea că "niciodată, dar niciodată nu va mai fi amabilă cu Meghan". O sursă citată de "National Enquirer" a afirmat că Prințesa de Wales a "terminat-o" definitiv cu Meghan, deoarece crede că Ducesa de Sussex "a orchestrat tot ceea ce a făcut Prințul Harry".

De la publicarea cărții de memorii a lui Harry, "Spare", luna trecută, au ieșit la iveală și mai multe dezvăluiri cu privire la neînțelegerile dintre Harry și tatăl și fratele său, deși prințul a ținut întotdeauna să sublinieze că acest lucru nu a fost din cauza lui Meghan.

În ciuda afirmațiilor unei persoane din interior care susținea că Meghan "de una singură l-a băgat pe Harry în această transă plină de ură și obsedată de sine și pare să se bucure de toată durerea și suferința pe care le-a provocat", în interviul acordat lui Anderson Cooper, Ducele de Sussex a încercat să "înăbușe" ideea că ruptura din familia sa a fost cauzată de căsătoria lui cu actrița americană.

În carte, el descrie rivalitatea cu fratele său, "dușmanul său de moarte" William, și modul în care dinamica moștenitor vs. rezervă l-a afectat, deoarece credea că trăiește în umbra fratelui său mai mare.

În paralel, relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle a fost presărată cu neînțelegeri și chiar lacrimi, după ce o ceartă între ele legată de rochiile domnișoarelor de onoare pentru nunta lui Meghan. Un episod care a făcut-o pe Kate să plângă, deși ulterior Meghan i-a povestit lui Oprah Winfrey că lucrurile s-au petrecut exact invers. Iar acesta este unul dintre lucrurile pentru care Kate Middleton "nu se va împăca niciodată cu Meghan Markle", pentru că e convinsă că ea e în spatele întregului atac al lui Harry.

5 kate middleton si meghan markle jpg jpeg
Mai multe pentru tine...

Mai mult decât atât, Prințesa de Wales a apelat la o expertă în relații publice ca nouă secretară particulară a sa, informează "Sunday Times". Kate ar fi ales-o pe Alice Corfield, care a colaborat cu Jamie Oliver, în încercarea de a găsi un "alt fel de curtean" care să o ajute în domeniul comunicării.

Comentatorul regal Hilary Fordwich a declarat pentru "Fox News": "Această alegere a lui Alice este justificată. Prințul Harry a schimbat jocul atunci când și-a dat mănușile jos. Și, când lucrurile devin dificile, cei duri se pun pe treabă, iar Prințesa de Wales este făcută din lucruri mai dure și mai tari decât ar putea să trădeze comportamentul ei liniștit."

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg