Prințesa Diana și-a prezis propria moarte! Dovada – un bilețel făcut public ieri

19 august, 2022

Cu doi ani înainte de-a se stinge din viață, Lady Diana a prezis că va muri într-un accident de mașină. A luat-o cineva în serios?

image

Revelația șocantă – cunoscută ca „Bilețelul Mishcon” – este discutată pe larg în documentarul „The Diana Investigations”, difuzat ieri, iar The Daily Beast a relatat totul despre ea.

În octombrie 1995, Diana a cerut o întâlnire privată cu consilierul ei juridic personal, Victor Mishcon, pentru a-i „spune ce o frământa pe ea”. Mishcon și-a luat notițe pe întreaga conversație avută cu prințesa, în care Lady Di i-a spus că „surse de încredere”, pe care n-a vrut să le numească, au informat-o „că un accident auto ar putea fi pus în aplicare”. Mai mult de-atât, Diana a prezis că, cu asemenea ocazie, ea ar fi „ori omorâtă, ori rănită grav”.

În august 2007, fosta soției a Prințului Charles - împreună cu iubitul ei Dodi Al-Fayed și șoferul lor, Henri Paul - și-a pierdut viața după ce Henri a izbit Mercedesul lor într-un stâlp din tunelul Pont de l’Alma din Paris. Paul se afla sub influența alcoolului și a pastilelor prescrise de medic, dar el a încercat, în același timp, să scape de paparazzi care-i urmăreau neobosit pe motociclete.

Conform celor relatate în documentar, Mishcon a dat bilețelul respectiv șefului poliției de-atunci din Londra, Sir Paul Condon, odată ce-și încheiase discuția cu Prințesa Inimilor. Dar abia după ce acesta a fost înlocuit în funcție de succesorul lui, John Stevens, au aflat și alții despre acel bilețel important. Tot ce făcuse Condon a fost să închidă bilețelul într-un seif și să-l lase acolo.

„Când medicul legist și-a început analiza, m-am asigurat că scrisorica ajunge la medicul regal imediat, care era, la acea vreme, Michael Burgess, după care a fost Scott Baker”, a dezvăluit Lord Stevens pentru Daily Beast.

„M-am întâlnit cu Lord Mishcon cu o lună înainte de-a muri, în primăvara lui 2005, și mi-a spus că i s-a părut că Diana era paranoică și că, din acest motiv, n-a dat importanță bilețelului”, a dezvăluit acesta.

Culmea e că a mai existat o scrisorică scrisă chiar de Diana în octombrie 1996, adică la două luni de la divorțul cu Charles, în care era vorba despre aceeași premoniție. Valetul Dianei, Paul Burrell, l-a făcut public în cartea sa din 2003, „A Royal Duty”.

Mai multe pentru tine...

Documentarul „The Diana Investigations” a avut premiera ieri, pe 18 august, pe canalul Discovery+.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg