Prințesa Diana și-a prezis propria moarte! Dovada – un bilețel făcut public ieri

19 august, 2022

Cu doi ani înainte de-a se stinge din viață, Lady Diana a prezis că va muri într-un accident de mașină. A luat-o cineva în serios?

image

Revelația șocantă – cunoscută ca „Bilețelul Mishcon” – este discutată pe larg în documentarul „The Diana Investigations”, difuzat ieri, iar The Daily Beast a relatat totul despre ea.

În octombrie 1995, Diana a cerut o întâlnire privată cu consilierul ei juridic personal, Victor Mishcon, pentru a-i „spune ce o frământa pe ea”. Mishcon și-a luat notițe pe întreaga conversație avută cu prințesa, în care Lady Di i-a spus că „surse de încredere”, pe care n-a vrut să le numească, au informat-o „că un accident auto ar putea fi pus în aplicare”. Mai mult de-atât, Diana a prezis că, cu asemenea ocazie, ea ar fi „ori omorâtă, ori rănită grav”.

În august 2007, fosta soției a Prințului Charles - împreună cu iubitul ei Dodi Al-Fayed și șoferul lor, Henri Paul - și-a pierdut viața după ce Henri a izbit Mercedesul lor într-un stâlp din tunelul Pont de l’Alma din Paris. Paul se afla sub influența alcoolului și a pastilelor prescrise de medic, dar el a încercat, în același timp, să scape de paparazzi care-i urmăreau neobosit pe motociclete.

Conform celor relatate în documentar, Mishcon a dat bilețelul respectiv șefului poliției de-atunci din Londra, Sir Paul Condon, odată ce-și încheiase discuția cu Prințesa Inimilor. Dar abia după ce acesta a fost înlocuit în funcție de succesorul lui, John Stevens, au aflat și alții despre acel bilețel important. Tot ce făcuse Condon a fost să închidă bilețelul într-un seif și să-l lase acolo.

„Când medicul legist și-a început analiza, m-am asigurat că scrisorica ajunge la medicul regal imediat, care era, la acea vreme, Michael Burgess, după care a fost Scott Baker”, a dezvăluit Lord Stevens pentru Daily Beast.

„M-am întâlnit cu Lord Mishcon cu o lună înainte de-a muri, în primăvara lui 2005, și mi-a spus că i s-a părut că Diana era paranoică și că, din acest motiv, n-a dat importanță bilețelului”, a dezvăluit acesta.

Culmea e că a mai existat o scrisorică scrisă chiar de Diana în octombrie 1996, adică la două luni de la divorțul cu Charles, în care era vorba despre aceeași premoniție. Valetul Dianei, Paul Burrell, l-a făcut public în cartea sa din 2003, „A Royal Duty”.

Mai multe pentru tine...

Documentarul „The Diana Investigations” a avut premiera ieri, pe 18 august, pe canalul Discovery+.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg