Prințul Andrew „rămâne un pericol“ pentru imaginea monarhiei. Cine spune asta?

27 ianuarie, 2023

Fratelui Regelui Charles i s-a interzis să mai folosească "Alteța Sa Regală" în urma acuzațiilor făcute de Virginia Giuffre, acuzatoarea lui Jeffrey Epstein.

Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg

"Randy Andy", cum este poreclit Prințul Andrew, este încă o mare problemă rămasă nerezolvată în spatele ușilor Palatului. Potrivit mai multor rapoarte, Ducele de York căzut în dizgrație nu mai are acces la apartamentul său din Palatul Buckingham, care găzduia anterior apartamentul și biroul său regal. Se crede că fratele său, Regele Charles al III-lea, l-a trimis să își facă bagajele imediat după moartea mamei lor, regretata Regină Elisabeta a II-a.

Mai mulți experți regali au declarat pentru Fox News Digital că au auzit zvonuri despre o evacuare regală. La solicitarea jurnaliștilor, un purtător de cuvânt al Regelui a spus pentru Fox News Digital că nu are de făcut niciun comentariu.

Prințul Andrew nu acceptă că a provocat un dezastru de imagine

"Dacă este adevărat că nu mai calcă pe la Palatul Buckingham, deși acest lucru va fi fără îndoială explicat ca făcând parte din renovarea de 10 ani a Palatului, este un semn că Regele Charles și Prințul de Wales sunt hotărâți ca el să rămână pe viitor la periferia vieții regale", a declarat comentatorul regal Richard Fitzwilliams. "Ei sunt conștienți de ostilitatea publicului față de el, iar el nu pare înclinat să trăiască în liniște, în privat, eventual să ajute la administrarea proprietăților regale."

Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (3) jpg
Mai multe pentru tine...

Și, crede Richard Fitzwilliams, din moment ce "nu pare să accepte sfaturi, el rămâne un pericol pentru imaginea monarhiei, deoarece nu este înclinat să trăiască în umbră. Instituția trebuie să facă față atacurilor răzbunătoare din partea Prințului Harry și a lui Meghan. Dar Andrew, cu refuzul său de a accepta ceea ce a provocat prin prieteniile sale dezastruoase și deciziile personale, este, de asemenea, un pericol pentru aceasta".

În vârstă de 62 de ani, Prințul Andrew s-a retras din funcțiile regale în 2019, pe fondul legăturii sale controversate cu regretatul finanțator american și infractor sexual condamnat Jeffrey Epstein. De asemenea, i s-au retras titlurile militare onorifice. Înainte de moartea sa, în 2022, Regina Elisabeta a II-a i-a retras, de asemenea, conducerea onorifică a diverselor organizații de caritate, cunoscute sub numele de patronaje regale, și i-a interzis să folosească titlul "Alteța sa Regală" în contexte oficiale.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Cina la care au participat Prințul Harry și Meghan Markle Foto Instagram (2) jpg
Kate, William, Charles și Camilla la recepția diplomatică, Profimedia jpg
Regina Margrethe a II a la Chateau de Cayx 5   Casa Regala jpg
Prințul Edward, Duce de Edinburgh, GettyImages (4) jpg
Nicolae al României și familia (1) jpg
charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg
Regina Letizia a Spaniei alături de Regina Rania a Iordaniei, Profimedia (6) jpg
Carole Michael Pippa James Middleton GettyImages 1144555676 jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la incoronarea lui Charles jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (3) jpg
Kate și William, Getty (8) jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg