Prințul Andrew „rămâne un pericol“ pentru imaginea monarhiei. Cine spune asta?

27 ianuarie, 2023

Fratelui Regelui Charles i s-a interzis să mai folosească "Alteța Sa Regală" în urma acuzațiilor făcute de Virginia Giuffre, acuzatoarea lui Jeffrey Epstein.

Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg

"Randy Andy", cum este poreclit Prințul Andrew, este încă o mare problemă rămasă nerezolvată în spatele ușilor Palatului. Potrivit mai multor rapoarte, Ducele de York căzut în dizgrație nu mai are acces la apartamentul său din Palatul Buckingham, care găzduia anterior apartamentul și biroul său regal. Se crede că fratele său, Regele Charles al III-lea, l-a trimis să își facă bagajele imediat după moartea mamei lor, regretata Regină Elisabeta a II-a.

Mai mulți experți regali au declarat pentru Fox News Digital că au auzit zvonuri despre o evacuare regală. La solicitarea jurnaliștilor, un purtător de cuvânt al Regelui a spus pentru Fox News Digital că nu are de făcut niciun comentariu.

Prințul Andrew nu acceptă că a provocat un dezastru de imagine

"Dacă este adevărat că nu mai calcă pe la Palatul Buckingham, deși acest lucru va fi fără îndoială explicat ca făcând parte din renovarea de 10 ani a Palatului, este un semn că Regele Charles și Prințul de Wales sunt hotărâți ca el să rămână pe viitor la periferia vieții regale", a declarat comentatorul regal Richard Fitzwilliams. "Ei sunt conștienți de ostilitatea publicului față de el, iar el nu pare înclinat să trăiască în liniște, în privat, eventual să ajute la administrarea proprietăților regale."

Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (3) jpg
Mai multe pentru tine...

Și, crede Richard Fitzwilliams, din moment ce "nu pare să accepte sfaturi, el rămâne un pericol pentru imaginea monarhiei, deoarece nu este înclinat să trăiască în umbră. Instituția trebuie să facă față atacurilor răzbunătoare din partea Prințului Harry și a lui Meghan. Dar Andrew, cu refuzul său de a accepta ceea ce a provocat prin prieteniile sale dezastruoase și deciziile personale, este, de asemenea, un pericol pentru aceasta".

În vârstă de 62 de ani, Prințul Andrew s-a retras din funcțiile regale în 2019, pe fondul legăturii sale controversate cu regretatul finanțator american și infractor sexual condamnat Jeffrey Epstein. De asemenea, i s-au retras titlurile militare onorifice. Înainte de moartea sa, în 2022, Regina Elisabeta a II-a i-a retras, de asemenea, conducerea onorifică a diverselor organizații de caritate, cunoscute sub numele de patronaje regale, și i-a interzis să folosească titlul "Alteța sa Regală" în contexte oficiale.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg