Prințul Edward a slăbit îngrijorător de mult, dar nu renunță la sandvișul preferat

8 februarie, 2023

Fiul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a e tot mai slab, dar nu a exclus din meniul său una dintre cele mai consistente gustări de la Palat.

Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg

Prințul Edward, cel mai tânăr frate al Regelui Charles al II-lea și, ar fi "slăbit brusc foarte mult", potrivit fanilor regali. Și, ce-i drept, la cei 58 de ani ai săi, el este tot mai slab, de la o apariție publică la alta, iar hainele par să-i fi rămas prea mari.

Unii s-au întrebat ce dietă urmează Contele de Wessex. Alții au presupus că ar fi bolnav. Dar răspunsul pare a fi în problemele emoționale pe care le traversează în ultimul timp.

Fiul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip a fost și cel mai apropiat de aceștia, iar pierderea lor succesivă - în 2021 tatăl, iar în 2022 mama - au fost răvășitoare pentru el. Mai ales după acel 8 septembrie, în care Familia Regală s-a reunit la Balmoral pentru a-și lua Adio de la suverană, Prințul Edward pare a fi tot mai fragil.

Totuși, o sursă de la Palatul Buckingham ține să asigure că Prințul Edward nu are o dietă specială, ba chiar are un sandviș preferat, destul de consistent, pe care-l comandă destul de des. Deși Familia Regală are unii dintre cei mai buni și mai experimentați bucătari care le gătesc toate mesele, Prințul Edward ar avea o slăbiciune pentru un sandviș botezat "Balmoral Butty". Contele de Wessex a numit mâncarea după Castelul Balmoral, care a fost casa de vacanță a mamei sale, situată în Scoția, și după... formele dorsale pe care le poate rotunji, dacă e consumat prea des.

Mai multe pentru tine...

Concret, este vorba despre un sandviș popular în Scoția, umplut de obicei cu bacon. Dar nu cu o felie de bacon alături de un ou sau de salată, ci mai multe felii de bacon îndesate între două felii de pâine albă. O gustare destul de consistentă pentru meniul de la Palat și pe care Edward o "topește" din cauza consumului nervos. Să fie de vină și faptul că fratele său, Charles, de când a devenit Rege, încă nu i-a oferit titlul de Duce de Edinburgh, promis încă de la nunta sa cu Sophie?

FOTO:



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg