Prințul Edward a slăbit îngrijorător de mult, dar nu renunță la sandvișul preferat

8 februarie, 2023

Fiul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a e tot mai slab, dar nu a exclus din meniul său una dintre cele mai consistente gustări de la Palat.

Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg

Prințul Edward, cel mai tânăr frate al Regelui Charles al II-lea și, ar fi "slăbit brusc foarte mult", potrivit fanilor regali. Și, ce-i drept, la cei 58 de ani ai săi, el este tot mai slab, de la o apariție publică la alta, iar hainele par să-i fi rămas prea mari.

Unii s-au întrebat ce dietă urmează Contele de Wessex. Alții au presupus că ar fi bolnav. Dar răspunsul pare a fi în problemele emoționale pe care le traversează în ultimul timp.

Fiul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip a fost și cel mai apropiat de aceștia, iar pierderea lor succesivă - în 2021 tatăl, iar în 2022 mama - au fost răvășitoare pentru el. Mai ales după acel 8 septembrie, în care Familia Regală s-a reunit la Balmoral pentru a-și lua Adio de la suverană, Prințul Edward pare a fi tot mai fragil.

Totuși, o sursă de la Palatul Buckingham ține să asigure că Prințul Edward nu are o dietă specială, ba chiar are un sandviș preferat, destul de consistent, pe care-l comandă destul de des. Deși Familia Regală are unii dintre cei mai buni și mai experimentați bucătari care le gătesc toate mesele, Prințul Edward ar avea o slăbiciune pentru un sandviș botezat "Balmoral Butty". Contele de Wessex a numit mâncarea după Castelul Balmoral, care a fost casa de vacanță a mamei sale, situată în Scoția, și după... formele dorsale pe care le poate rotunji, dacă e consumat prea des.

Mai multe pentru tine...

Concret, este vorba despre un sandviș popular în Scoția, umplut de obicei cu bacon. Dar nu cu o felie de bacon alături de un ou sau de salată, ci mai multe felii de bacon îndesate între două felii de pâine albă. O gustare destul de consistentă pentru meniul de la Palat și pe care Edward o "topește" din cauza consumului nervos. Să fie de vină și faptul că fratele său, Charles, de când a devenit Rege, încă nu i-a oferit titlul de Duce de Edinburgh, promis încă de la nunta sa cu Sophie?

FOTO:Recente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg