Prințul Harry mărturisește că s-a drogat și că îi plăcea de o actriță din „Friends“

9 ianuarie, 2023
Prințul Harry, Getty jpg

Fratele Prințului William a vorbit deschis despre anii săi cei mai sălbatici și despre ce pasiuni avea când era foarte tânăr.

Fragmente din mult așteptata carte de memorii ale Prințului Harry au apărut datorită unei scurgeri de informații care ar fi provenit din Spania, unde un exemplar al cărții a fost din greșeală pus în vânzare mai devreme. Unele dintre cele mai controversate pasaje se referă la problemele sale cu membrii Familiei Regale și la neliniștea cu care aceștia au primit-o la Palatul Buckingham pe Meghan Markle, care, potrivit versiunii sale, a făcut loc mai târziu unei ostilități deschise.

Printul Harry Rezerva nemira ro jpg

Povești de tinerețe

În anii anteriori, Prințul Harry spune că a încercat și ciuperci halucinogene, care l-au făcut ca, la o petrecere, să i se pară că mobilierul din baie a ajuns să vorbească cu el. Cu o altă ocazie, le-a dus la casa actriței Courteney Cox, de care se îndrăgostise încă de când a văzut-o pentru prima dată în serialul "Friends".

"Eram încă confuz pentru că... ea era Monica. Și eu eram ca Chandler. Mă întrebam dacă voi avea vreodată curajul să-i spun. Era suficientă tequila în California pentru a mă face atât de curajos?", scrie el în paginile volumului său, ce va fi lansat oficial pe piață marți, pe 10 ianuarie. Soluția pe care a găsit-o pentru a-și învinge timiditatea față de Courteney Cox a fost să mănânce cea mai mare parte a unei cutii uriașe de bomboane cu ciuperci halucinogene: "Eu și prietenul meu am luat câteva, le-am băgat în gură și le-am înghițit cu câteva pahare de tequila."

Mai multe pentru tine...

Prințul Harry recunoaște că a consumat și cocaină, după ce a încercat-o pentru prima dată la vârsta de 17 ani, în timpul unui weekend de vânătoare, dar nu prea des, pentru că nu îi dădea sentimentul de fericire pe care îl vedea la alte persoane. În cazul lui, l-a făcut doar să se simtă diferit, dar asta a fost suficient.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}