Regele Felipe al Spaniei, weekend relaxat la schi, fără alai, în Munții Pirinei

20 februarie, 2023

Ca mulți dintre monarhii noii generații conducătoare, suveranul Spaniei își arogă plăcerea de-a se amesteca cu oamenii de rând, fără a face vâlvă.

Regele Felipe al Spaniei   profimedia 0756948957 jpg

Fără sacou, cravată și pantaloni la dungă, dar și fără alai, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a arătat mai relaxat ca niciodată în weekendul ce tocmai s-a încheiat, în timpul unei excursii la schi. Îmbrăcat cu un costum de schi bleumarin, cu cască neagră și clăpari roșii, monarhul spaniol, în vârstă de 55 de ani, s-a amestecat cu ușurință printre schiorii de pe pârtia din valea Aran, din stațiunea Baqueira-Beret, ochelarii de soare camuflându-l destul de bine.

Urmat doar de o gardă de corp (dintre cele vizibile), Regele Felipe al Spaniei a savurat din plin orele petrecute pe pârtiile din regiunea Lleida din lanțul muntos Pirinei. Și, din câte spun cei care au surprins imaginile cu Majestatea Sa pe schiuri, acesta a venit singur în excursia de două zile la schi, fără a fi însoțit de consoarta lui, Regina Letizia (50), ori de vreuna dintre fiicele lor, Prințesa Leonor (17) ori Infanta Sofia (15).

Regele Felipe al Spaniei   profimedia 0756949118 jpg

Ba chiar, spun martorii, Felipe părea foarte relaxat în această pauză a sa de la îndatoririle regale, el descurcându-se de minune pe pantele înzăpezite. Iar această ieșire în aerul rece de munte i-a prins foarte bine după o perioadă în care a avut agenda încărcată, cu deplasări în Grecia (la înmormântarea unchiului său, ultimul rege grec Constantin) și în Angola.

De altfel, aceasta nu este prima dată când suveranul Spaniei este surprins schiind ori făcând, pur și simplu, mișcare în aer liber. El este adeptul unei vieți sănătoase, sportive, cu dietă echilibrată, care să-l țină în formă pentru evenimentele publice din timpul săptămânii. Mai mult, acesta obișnuiește să cutreiere destul de des la pas străzile, atunci când se află în vacanță, neavând prea mulți agenți de securitate după el.

Mai multe pentru tine...

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg