Regina e pe moarte? Harry fuge la căpătâiul ei! Ce face Meghan în tot acest timp?

8 septembrie, 2022

Vești alarmante de la Palatul Buckingham! Regina este într-o stare îngrijorătoare, iar familia regală se strânge la căpătâiul ei!

image

Prințul Harry merge și ei de urgență în Scoția, unde Prințul Charles și Prințul William sunt deja la căpătăiul Reginei Elisabeta a II-a. Medicii sunt îngrijorați cu privire la starea sănătății Majestății Sale! Cât de gravă e situația?

Meghan și Harry trebuiau să participe la WellChild Awards în London, în această seară, dar și-au schimbat imediat planurile pe ultima sută de metri, iar acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă totul era bine cu Regina Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a se află sub supravegherea medicilor care își fac griji cu privire la sănătatea Majestății Sale. Acest lucru ne-a fost adus la cunoștință în ultima oră, când Palatul Buckingham a făcut o declarație oficială îngrijorătoare despre starea în care se află monarhul britanic.

image

„După mai multe evaluări făcute în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea Majestății Sale și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală. Regina se află la Balmoral”, susține purtătorul de cuvânt regal.

Familia regală a fost, de asemenea, informată, iar moștenitorul tronului, Prințul de Wales, și soția sa, Camilla, Ducesa de Cornwall, sunt deja alături de Regină, la căpătâiul ei. Ducele de Cambridge a zburat și el din Windsor spre Balmoral pentru a fi alături de monarhul de 96 de ani. Kate a rămas cu cei trei copii ai ei la Adelaide Cottage, pentru a-I prelua pe George, Charlotte și Louis de la școală.

Regina Elisabeta la Balmoral (2) jpg
Mai multe pentru tine...

Un comunicat de presă despre starea sănătății Reginei se emite extrem de rar și ne sugerează că situația este cât se poate de gravă. Mai mult, faptul că toată familia regală, cele mai apropiate persoane din viața Majestății Sale sunt deja lângă ea sau în drum spre ea denotă starea serioasă în care se află Regina în aceste momente.

Cu numai câteva minute ca Palatul Buckingham să facă publică vestea, prim-ministrul Liz Truss a primit un bilețel chiar în timpul ședinței guvernamentale despre ce se întâmplă cu Regina, iar acest lucru nu poate fi decât un semnal că situația e, din păcate, gravă.

Mai mult, BBC a anunțat că-și suspendă programul obișnuit pentru o ediție specială, în care poporul este informat, oră de oră, cu privire la starea sănătății Reginei.

Toate acestea sunt măsuri fără precedent care se iau în Marea Britanie, ceea ce confirmă gravitatea situației.

În timp ce Harry a fugit spre Scoția, pentru a fi alături de bunica lui, soția sa, Meghan a rămas în Londra. Niciunul dintre ei nu va participa la evenimentul din această seară, unde prințul trebuia să ia cuvântul. E posibil ca Meghan să-l însoțească pe Harry mai târziu la Balmoral.

În momentul de față, mulțimi de oameni se strâng lângă palat pentru a-și arăta susținerea monarhului britanic în asemenea momente dificile.

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg