Regina Letizia, îmbrăcată într-unul dintre brandurile preferate ale lui Kate Middleton

22 februarie, 2023

Regina Spaniei nu doar că îşi declară subtil aprecierea pentru brand, dar o şi reconfirmă, cu această rochie pe care a purtat-o din nou în public.

Regina Letizia in designerul preferat de Printesa Kate   profimedia 0757375237 jpg

Adepta "reciclării" ţinutelor, la fel ca prinţesa britanică, Regina Letizia a scos din garderoba sa o rochie cu flori brodate de la Temperley London, unul dintre brandurile de modă britanice preferate de Prințesa de Wales, Kate Middleton. Regina Spaniei a purtat-o prima oară în 2019 pentru a participa la dineul de gală din cadrul călătoriei sale oficiale în Coreea de Sud, când l-a însoţit pe Regele Felipe al Spaniei. De data aceasta, pentru serata dedicată Premiilor Naționale pentru Cultură, Letizia şi-a dorit să îi dea un aer proaspăt, combinând-o cu accesorii diferite: o geantă și pantofi într-o nuanţă elegantă de roz pudrat, în locul celor negri pe care i-a purtat atunci, și cerceii săi colorați de Tous.

La edițiile din 2018 și 2019 ale acestor premii, Regina Letizia a ales un model Adolfo Domínguez pentru a-i înmâna fondatorului acestui brand premiul național de design vestimentar, dar nu este un lucru pe care îl face de obicei. Strategia ei pentru acest tip de întâlniri cu designerii spanioli este să se bazeze pe designeri străini sau pe croitoreasa ei de la Palat, pentru a le arăta, probabil, care sunt trendurile pe care le preferă.

De pildă, anul trecut, Regina Spaniei i-a înmânat premiul național de design Anei Locking, îmbrăcată de firma franceză Maje, în timp ce la Mercedes Benz Fashion Week a optat pentru o rochie "anonimă", realizată de croitoreasa sa.

Regina Letizia l-a avut alături, la serata culturală, şi pe Regele Felipe al Spanie, care avusese peste zi alte obligaţii în Zaragoza. Acesta are o agendă încărcată după revenirea din excursia la schi din weekend, când a fost văzut cu prietenii săi pe pârtiile din staţiunea Baqueira, din munţii Pirinei.

Mai multe pentru tine...

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg