Cât de zbuciumată a fost, de fapt, tinerețea prințesei? Este acuzată de ceva incredibil!

23 februarie, 2024

Un nou atac împotriva familiei regale a fost descoperit de The Mail on Sunday. De data aceasta, Prințesa de Wales este cea vizată și acuzată de ilegalități comise în studenție. Dezvăluirile incredibile publicate într-o carte nouă o lovesc pe Kate Middleton tocmai în perioada ei de recuperare după operația abdominală făcută în ianuarie.

image

Odată cu criza medicală în care a intrat familia regală britanică, de când a fost diagnosticat Regele Charles al III-lea cu cancer, au ieșit la iveală tot felul de scenarii posibile la palat. Unii au considerat că e momentul oportun pentru a profita financiar de pe urma problemelor actuale din monarhia britanică.

Astfel, au fost publicate diverse cărți despre cel mai aprins subiect al zilei – cancerul regelui. Din păcate, nici nora sa, Prințesa de Wales, n-a fost lăsată să se recupereze liniștită după intervenția chirurgicală majoră suferită de curând. Ea este atacată mai nemilos ca niciodată exact când se simte atât de vulnerabilă.

O carte comercializată pe Amazon susține că viitoarea regină a consumat droguri în studenție. Este scrisă de inteligența artificială și vândută doar pentru profit, pentru a câștiga financiar de pe urma prințesei aflată încă în recuperare.  

Săptămâna trecută, Amazon a fost blamat pentru comercializarea unor volume care n-au nicio dovadă că întregul lor conținut este veridic. The Mail on Sunday a investigat puțin fenomenul și-a scos la iveală cărțile scrise de IA despre boala regelui, iar acum i-a venit rândul lui Kate Middleton să devină subiect de bârfă.

Palatul Buckingham n-a stat cu mâinile în sân ca să privească cum se scrie absolut orice despre monarh și Prințesa Catherine și s-a consultat cu avocații regali pentru a lua măsuri. În primă fază, Amazon a înlăturat cărțile de la vânzare.  

Toate cărțile în discuție au fost șterse de pe platformă, însă Amazon a refuzat să spună dacă a suspendat sau nu și conturile autorilor respectivi și dacă are de gând să nu mai comercializeze niște cărți false. Pentru că exact asta sunt – niște cărți false!

Nu există nicio dovadă că soția Prințului William a consumat substanțe interzise în tinerețea ei și nici nu putem da crezare unor cărți editate de un software de calculator, care poate scrie volume întregi despre orice subiect i se cere, fără să verifice informații, să facă o minimă documentare reală înainte.

Mai multe pentru tine...

Cu alte cuvinte, acuzațiile care i se aduc prințesei sunt absurde și n-au niciun temei legal sau moral, motiv pentru care Amazon a fost forțat, prin mijloace juridice, să verifice conținutul produselor sale pentru a nu mai crea prejudicii celor vizați de inteligența artificială.  

foto - GettyImages, Profimedia, Instagram Royal Family



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg