Cât pe ce să nu mai existe regina! Fratele Camillei a încercat s-o omoare în copilărie!

12 mai, 2023

Ne concentrăm cel mai mult atenția pe Regele Charles al III-lea, însă soția lui are și ea o viață extrem de interesantă. Și era cât pe ce să n-o mai aibă deloc!...

image

Puțini se pot compara cu Charles, care a copilărit în unele dintre cele mai fastuoase reședințe din Marea Britanie. Totuși, nici Camilla n-a crescut într-o casă amărâtă, dimpotrivă! Actuala regină britanică a copilărit, alături de sora ei, Annabel, și de răposatul ei frate, Mark, într-o casă impresionantă dintr-un sătuc din South Downs, East Sussex.

Casa în care a copilărit Regina Camilla are șapte dormitoare și niște priveliști de vis asupra satului din vecinătate, Plumpton. Soția lui Charles al III-lea a descris întotdeauna vila ca fiind idilică, „perfectă în toate felurile”, cu toate că au existat niște dezavantaje clare atunci când locuia acolo…  

Întreaga familie a Camillei s-a mutat la țară, în Sussex, la finele celui de-al Doilea Război Mondial. Cum era obișnuit la acea vreme, dormitoarele nu aveau căldură, iar Camilla și-a amintit, la un moment dat, că, în zilele friguroase din an, gheața se forma la ferestre peste noapte.

Băile erau reci de cele mai multe ori și nu se putea ieși din casă decât în cizme din cauza șerpilor în număr impresionant care mișunau prin iarbă. Dar asta nici măcar nu se compară cu ceea ce era să pățească actuala regină a Marii Britanii în casa „idilică” a copilăriei sale!

Una dintre amintirile din acea casă, din copilăria Camillei, era să fie și ultima! Și asta pentru că regina era să fie omorâtă de fratele ei, Mark Shand.

Chiar acesta a explicat întreaga situație absolut uluitoare în Daily Mail: „Camilla era preferata tuturor...”, a început Mark să povestească la un moment dat. „Pur și simplu, nu putea greși cu nimic, iar când se întâmpla totuși să greșească, cumva tot eu eram găsit vinovat. Mai mult de-atât, eram amândoi destul de grăsuți în copilărie...”, și-a continuat acesta povestirea. Totuși, cum s-a ajuns la tentativa de crimă asupra Reginei Camilla?

image
Mai multe pentru tine...

„La miezul nopții, mergeam pe hol pășind ușor spre camera surorii mele”, începe Mark să descrie înfiorătorul episod. „Ajuns în fața camerei, am deschis ușor ușa. Ea era întinsă în pat, dormea cu gura deschisă…”, a adăugat răposatul ei frate.

Înarmat cu un briceag, băiețelul de 8 ani plănuia s-o înjunghie pe sora lui, însă a reușit doar să se taie pe el din greșeală, lucru care l-a făcut să abandoneze planul său diabolic. Evident că „atacul” băiețelului n-a fost decât un moment de rătăcire al unui copil gelos, însă, chiar și așa, se putea încheia dezastruos pentru actuala Regină a Marii Britanii, nu credeți?

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg