Ce a făcut Harry de ziua bunicii lui? N-a petrecut-o nici cu Meghan, nici cu Regina!

23 aprilie, 2022

Poți să scoți un englez din Marea Britanie, dar nu poți scoate Marea Britanie dintr-un englez! Acesta pare să fie cazul Prințului Harry, care s-a întors parcă la perioada lui de burlăcie odată ce s-a văzut liber, fără soție împrejur.

image

Harry a ajuns într-un pub, unde a sărbătorit ziua de nașterea a Reginei Elisabeta a II-a, ne dezvăluie MailOnline. Așa mare bucurie l-a cuprins pe prinț, încât a rămas timp de trei ore în barul respectiv și a ciocnit o halbă de Guinness cu cei prezenți în pub, spre încântarea lor.

Departe de soția sa, care se află în California cu cei doi copii ai ducilor de Sussex, Harry a profitat de ocazie care să se simtă bine într-un pub irlandez din Haga. Flancat de cei cinci bodyguarzi ai lui, prințul a reușit să se relaxeze ca pe vremuri, când era burlac și dădea niște petreceri memorabile.

Petrecere memorabilă?

Totuși, se pare că nepotul Reginei s-a putut simți bine, de data aceasta, fără să consume prea mult alcool, el refuzând trei runde de shot-uri cu tequila și bând o singură bere toată seara. După trei ore și ceva petrecute în pub, Harry a plecat spre cazarea sa la ora 23, ne informează proprietarul pub-ului O'Casey.

Unul dintre clienți a declarat pentru presă că unul dintre toast-urile făcute în pub a fost și în sănătatea Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 96 de ani pe 21 aprilie. Majestatea Sa și-a petrecut ziua de naștere la Sandringham fără nepotul ei, care s-a grăbit să ajungă la Haga, la Invictus Games și n-a rămas în Marea Britanie decât o scurtă perioadă de timp.

Mai multe pentru tine...

Burlăcie sălbatică

Înainte de-a se însura cu Meghan Markle, Ducele de Sussex era renumit pentru petrecerile sălbatice la care participa. Odată, în Las Vegas, a jucat și biliard pe dezbrăcate și… a pierdut, iar imaginile au ajuns și-n presa internațională. Acum, când a primit numeroase băuturi gratuite, Harry s-a rezumat la o singură bere, pe care a savurat-o cu cei prezenți.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg