Ce a făcut Harry de ziua bunicii lui? N-a petrecut-o nici cu Meghan, nici cu Regina!

23 aprilie, 2022

Poți să scoți un englez din Marea Britanie, dar nu poți scoate Marea Britanie dintr-un englez! Acesta pare să fie cazul Prințului Harry, care s-a întors parcă la perioada lui de burlăcie odată ce s-a văzut liber, fără soție împrejur.

image

Harry a ajuns într-un pub, unde a sărbătorit ziua de nașterea a Reginei Elisabeta a II-a, ne dezvăluie MailOnline. Așa mare bucurie l-a cuprins pe prinț, încât a rămas timp de trei ore în barul respectiv și a ciocnit o halbă de Guinness cu cei prezenți în pub, spre încântarea lor.

Departe de soția sa, care se află în California cu cei doi copii ai ducilor de Sussex, Harry a profitat de ocazie care să se simtă bine într-un pub irlandez din Haga. Flancat de cei cinci bodyguarzi ai lui, prințul a reușit să se relaxeze ca pe vremuri, când era burlac și dădea niște petreceri memorabile.

Petrecere memorabilă?

Totuși, se pare că nepotul Reginei s-a putut simți bine, de data aceasta, fără să consume prea mult alcool, el refuzând trei runde de shot-uri cu tequila și bând o singură bere toată seara. După trei ore și ceva petrecute în pub, Harry a plecat spre cazarea sa la ora 23, ne informează proprietarul pub-ului O'Casey.

Unul dintre clienți a declarat pentru presă că unul dintre toast-urile făcute în pub a fost și în sănătatea Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 96 de ani pe 21 aprilie. Majestatea Sa și-a petrecut ziua de naștere la Sandringham fără nepotul ei, care s-a grăbit să ajungă la Haga, la Invictus Games și n-a rămas în Marea Britanie decât o scurtă perioadă de timp.

Mai multe pentru tine...

Burlăcie sălbatică

Înainte de-a se însura cu Meghan Markle, Ducele de Sussex era renumit pentru petrecerile sălbatice la care participa. Odată, în Las Vegas, a jucat și biliard pe dezbrăcate și… a pierdut, iar imaginile au ajuns și-n presa internațională. Acum, când a primit numeroase băuturi gratuite, Harry s-a rezumat la o singură bere, pe care a savurat-o cu cei prezenți.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg