Cel mai sumbru scenariu despre Kate Middleton e luat în seamă de palat. Dar și de familia ei?

9 octombrie, 2024

Pe vremea când nu se știa mai nimic despre problemele de sănătate cu care se confrunta viitoarea regină britanică, s-au făcut tot felul de supoziții. Cea mai neagră dintre ele este și-n ziua de azi luată în calcul de palat. Dar și de familia prințesei?

Kate Middleton, Prințesă de Wales, GettyImages (2) jpg

Kate Middleton se află într-o etapă mai bună a vieții ei acum, după ce și-a încheiat tratamentul anti-cancer și a revenit parțial la lucru. Însă boala pe care a avut-o e perfidă, știm cu toții, poate recidiva în orice moment, oricând de greu ne-ar fi nouă sau ei să spunem aceste cuvinte. Este pregătită monarhia britanică pentru ce este mai rău în privința Prințesei de Wales?

Us Weekly a puplicat un material în care susține că Prințesa Catherine nu va mai reveni niciodată la rolul complet pe care l-a avut înainte de-a se îmbolnăvi. Cancerul are acest efect asupra oamenilor – îi aduce în starea în care își evaluează întreaga viață și își restabilesc prioritățile. Cum spunea și Kate, ea se concentrează acum, mai mult ca oricând, pe propria sănătate și pe familia ei. Abia apoi pe datoria pe care o are în sânul familiei regale.

În timp ce ne bucurăm s-o vedem pe Middleton tot mai des, cei de la palat iau în calcul toate scenariile posibile în privința ei – chiar și acela în care cancerul revine și face ravagii în corpul ei. Paul Burrell, care a lucrat cu Prințesa Diana timp de 10 ani, e convins că familia regală se va „prăbuși” fără Kate Middleton. Cu alte cuvinte, dacă nu va mai fi Prințesa de Wales, toți din jurul ei vor avea de suferit.   

„Kate este în situația în care totul este susținut de ea, viitorul monarhiei britanice atârnă pe umerii ei, iar acest lucru este o responsabilitate imensă pe care ea o are”, a declarat Burrell în The Mirror. Evident că nimeni nu ia în calcul ipoteza dispariției lui Kate… decât ca strategie de siguranță la palat.

Până la urmă, familia regală trebuie să fie pregătită pentru orice. Și este. Dacă soția Prințului William n-ar mai fi, linia succesorală nu s-ar schimba și, în principiu, familia regală n-ar avea de suferit decât… emoțional și la nivel de imagine. Dar viitorul ei, prin copiii lui Kate, ar fi asigurat. Cel puțin teoretic.

Mai multe pentru tine...

În ceea ce privește familia lui Kate, nimeni nu se gândește la cel mai rău scenariu, ci preferă cu toții să trăiască fiecare zi cu recunoștință în suflet și să proiecteze doar gânduri pozitive în ceea ce o privește pe prințesă.   

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Principesa Sofia in Tara Motilor in Apuseni   FOTO Casa Majestății Sale (4) jpg
Printesa Caroline de Monaco si Printul Charles al Marii Britanii, anii 1970   Getty Images jpg
Margareta a României foto Facebook jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor  la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881839450 jpg
Lilibet Diana Mountbatten Windsor, Profimedia (1) jpg
Ducesa Sophie și Prințul Edward Foto Profimedia (4) jpg
Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle însărcinată, în 2019, Foto Getty (3) jpg
Regele Felipe   GettyImages 1781874528 jpg
Pippa Middleton nuntă, GettyImages (2) jpg
Printesa Kako in tribune la tenis la Jocurile Japoniei   profimedia 0914636054 jpg
Nicole Coste, iubita stewardesa a lui Albert de Monaco, mama lui Alexandre Grimaldi   Instagram 2 jpg
Diana Vanity Fair jpg
Principesa Sofia la ambasada Germaniei de Ziua Germaniei   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpg
FotoJet Mary (2) jpg
Meghan Markle dieta jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg