Cele mai importante cifre ale Nunţii Regale

20 mai, 2018
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

Nunta de ieri de la Capela St.George de la Castelul Windsor a fost marcată de câteva numere importante, care vor rămâne în istorie.

image

O oră – evenimentul marcant a început la 12:06, iar la 13:06 cei doi se sărutau deja pe treptele capelei.

Două săruturi

image

Meghan şi Harry şi-au unit buzele după ceremonie, în drum spre trăsura care îi aştepta pentru turul regal. Şi acest moment a fost unul de excepţie, deoarece cutuma spune că mirii de sânge albastru nu trebuie să ses sărute în public la nuntă. Unde mai pui că nu s-au putut abţine şi s-au sărutat de două ori. Acesta nu este primul caz, regulile fiind încălcate în 2011 de un alt cuplu regal modern, Prunţul William şi Ducesa Kate, care s-au sărutat în public la balcon.

 Zece paji şi domnişoare de onoare

image

Prinţul George şi sora sa, micuţa Charlotte, nepoţii lui Harry, alături de alte nepoate : Miss Florence van Cutsem şi Miss Zalie Warren, dar şi nepotul Jasper Dyer, alături de nepoatele lui Meghan: Miss Remi Litt şi  Miss Rylan Litt, împreună cu cei trei copii ai stilustei lui Meghan, Jessica Mulroney i-au însoţit pe cei doi miri în biserică.

20 de corişti talentaţi

Corul The Kingdom, cel care a interpretat live hitul “Stand By Me” în cadrul ceremoniei, a fost alcătuit din 20 de solişti.

600 de invitaţi

Colegii lui Meghan din Suits, Gabriel Macht şi soţia sa, Jacinda Barrett, nu au lipsit de la ceremonie.

Acesta era numărul maxim de persoane care puteau participa la ceremonia dein capelă, iar printre invitaţii de seamă s-au numărat: Sir Elton John, împreună cu soţul lui, Victoria & David Beckham, George & Amal Clooney, Serena Williams, Priyanka Chopra, Pippa Middleton, Princesses Beatrice şi Eugenie and Idris Elba.

1.200 de voluntari binevoitori

image

Mirii au invitat 1.200 de tineri care şi-au demonstrate susţinerea faţă de comunitate şi interesul faţă de cuplul regal să ia parte la ceremonie în curtea Castelului Windsor.

200 de lămâi

Tortul a fost creat de cofetăria Violet din Londra.

Cu doar o zi înainte de marele eveniment, surse de la Palat au confirmat că 200 de lămâi proaspete au fost aduse de pe coasta Amalfi pentru a fi incluse în compoziţia tortului cu lămâi şi soc. 200 este, de altfel, şi numărul de invitaţi de la ce-a de-a doua petrecere a serii, data în cinstea lor de prinţul Charles, tatăl mirilor.

100.000 de spectatori

Peste 100.000 de locuitori din Windsor, Londra şi împrejurimi s-au adunat în afara Castelului pentru a-felicita pe Ducele şi pe Ducesa de Sussex.

Peste 42 milioane $

image

Cam atât a costat întregul eveniment, după estimările CNBC, iar din această sumă, peste 90% s-a dus către paza care a trebuit asigurată pe tot parcursul acestor zile.Recente pe Ok! Magazine

harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG
letizia profimedia 0711056552 jpg
met6 jpg
meghan markle colaj 4 jpg