Prințesa Charlene a arătat fabulos și a întors toate capetele cu ținutele purtate de Ziua Națională

21 noiembrie, 2022
charlene si familia

A fost un simbol al eleganței și de această dată. Prințesa Charlene a participat la o gală de Ziua Națională a Principatului cu restul familiei regale, dar și la alte evenimente.

Prințului Albert al II-lea și Prințesei Charlene de Monaco li s-au alăturat celorlalți regali în timpul sărbătorilor anuale de Ziua Națională. Dimineața, cu toții au urmărit parada militară de pe balconul Palais du Prince, iar seara, au participat la spectacolul de gală de Ziua Națională la Grimaldi Forum din Monte Carlo.

Pentru seara plină de farmec, soția lui Albert de Monaco a optat pentru o rochie bleumarin până la podea, o creație Terrence Bray, unul dintre designerii preferați de Prințesă. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi negri și un clutch auriu, care i-a completat perfect look-ul elegant. La capitolul bijuterii, Prințesa a optat pentru o pereche de cercei din aur cu o piatră prețioasă neagră.

charlene si albert

Prințului Albert și Prințesei Charlene li s-au alăturat Prințesei Caroline și copiilor ei la spectacolul de gală.

Blonda a întors toate capetele și în timpul paradei militare, dar și la slujba din Catedrala din Monaco, unde a participat împreună cu soțul ei, Prințul Albert, și cu gemenii Jacques şi Gabriella.  Prințesa a optat pentru o rochie-haină de un alb imaculat, marca Akris, pe care a combinat-o cu un pulover negru, și a ales ca accesorii o pălărie neagră la modă, care poartă semnătura  lui Stephen Jones, un designer britanic care a creat și pentru Diana, Prințesa de Wales, și mănuși.

Mai multe pentru tine...

În ceea ce privește bijuteriile, prințesa Charlene a etalat o broșă delicată cu diamante și o pereche de cercei cu diamante și perle.

Observatorii regali au apelat la rețelele de socializare pentru a lăuda aspectul Prințesei: „Are un stil atât de distinctiv. Îmi amintește de Charlize Theron”.

Este neobișnuit ca prințesa Charlene să poarte o broșă, dar de data aceasta a putut fi văzută purtând un model în formă de arc cu diamante și o panglică a Ordinului Saint-Charles.

Charlene și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi Dior.Recente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg