Cine este confidenta Prințesei Charlene? Bunica ei a încercat să-l detroneze pe Prințul Rainier!

8 februarie, 2023

Melania-Antoaneta a fost alături de Prințesa Charlene la festivitățile din Monaco de luna trecută și a fost umărul pe care Prințul Albert al II-a s-a sprijit când soția lui lipsea de la îndatoririle regale din cauza bolii suferite.

image

Melanie-Antoinette Costello de Massy este om de bază pentru întreaga familie regală din Monaco, susține Vanity Fair din Spania, care i-a și conturat confidentei Prințesei Charlene un portret detaliat.

Femeia de 38 de ani este fiica verișoarei Prințului Albert, Elizabeth, și pare să aibă un trecut din care n-au lipsit certurile monumentale și trădările crunte. Melania-Antoaneta a fost sprijinul constant de care Charlene a avut nevoie atunci când s-a întors la responsabilitățile ei regale, după perioada în care a fost bolnavă și-a primit tratament pentru „epuizare”.

În ianuarie, prințesa de 45 de ani a zâmbit în fața camerelor TV imediat ce a pășit afară din mașină la evenimentul anual din Monaco. Charlene a părut încrezătoare și relaxată în compania prietenei sale, Melanie-Antoinette. Toate bune și frumoase, însă Vanity Fair susține că femeia are un trecut care pune la îndolială loialitatea ei.

Tatler e de părere că Melanie-Antoinette Costello de Massy a putut fi zărită lângă Prințul Albert încă din anii 2010, ceea ce-i conferă acesteia un statut privilegiat de care se bucură de mult timp. De fapt, ea a preluat rolul de confidentă regală de la mama ei, Elizabeth, și se pare că-l îndeplinește perfect, spre deosebire de rudele ei care au provocat un cutremur imens în monarhia din Monaco...

Un semn de întrebare pe care unii și-l pun este legat de felul în care Melania-Antoaneta a urcat în ierarhia regală de-a lungul anilor, având în vedere trădarea de care s-a făcut vinovată chiar bunica ei. Se pare că bunica ei, Antoinette de Monaco, Baronesa de Massy, care era sora mai mare a lui Rainier, complotea la înlăturarea acestuia de pe tron și răspândea zvonuri cum că el nu era capabil să producă un moștenitor. Evident că n-a fost așa, acesta aducând pe lume trei copii, pe Prințul Albert, Prințesa Stephanie și Prințesa Caroline.

Mai multe pentru tine...
image

Cu toate că Antoinette era mai mare decât Rainier, el a fost preferat de către mama lui să preia tronul, cee ace i-a provocat bunicii lui Melanie mari frustrări. Oricum toate uneltirile împotriva lui Rainier s-au terminat cu bine odată ce acesta s-a însurat cu Grace Kelly și fosta actriță americană a putut să-i ofere acestuia moștenitorul mult dorit.  

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg