Cum a aflat William diagnosticul lui Kate. A absentat public invocând „motive personale”

22 martie, 2024

Viitorul rege britanic a descoperit diagnosticul crunt al lui Kate Middleton înainte de evenimentul organizat în memoria Regelui Constantin al Greciei, nașul lui William.

image

Absența Prințului de Wales de pe 27 februarie, când trebuia să participe la ceremonia memorială a Regelui Greciei, a stârnit multe comentarii malițioase. Însă abia în această seara am înțeles care au fost „motivele personale” pentru care William n-a putut participa la evenimentul destinat nașului său, de care era destul de apropiat.

Palatul Buckingham anunțase, după operația de pe 16 ianuarie a Prințesei de Wales, că problema medicală a lui Kate nu era canceroasă. Însă Middleton tocmai ce ne-a anunțat că a primit cruntul diagnostic, care a venit ca „un șoc imens”.  

În asemenea condiții, e de așteptat ca William să-și prioritizeze familia tot mai mult în această perioadă deficilă și să absenteze de la responsabilitățile regale atunci când va fi nevoie de el acasă, unde soția lui se recuperează după dozele de chimioterapie administrate.

Revenind la momentul în care William a aflat despre boala soției sale, prințul a invocat „motive personale” când a absentat de la ceremonia memorială destinată Regelui Greciei. Un alt mare absent de la eveniment a fost Regele Charles, care are și el cancer și face tratament pentru a învinge boala.

image

Regele Constantin al Greciei a fost nașul lui William și prințul s-a simțit nevoit să vorbească cu familia fostului monarh pentru a se scuza că nu poate participa la evenimentul în onoarea acestuia.

William trebuia să citească din Biblie, la ceremonia funerară, un pasaj care începe astfel: „Apoi am văzut un nou Rai și un nou pământ”. Însă și-a eliberat întregul program pentru a fi alături de Kate. Iar acum s-a aflat motivul pentru care viitorul regele britanic nu a participat la evenimentul destinat nașului său…

DailyMail susține că Will a aflat diagnosticul crunt al soției sale chiar înainte de-a merge la evenimentul la care au fost prezenți reprezentanții mai multor Case Regale ale Europei. În perioada următoare, cu siguranță că vom afla mai multe detalii despre drama prin care trec Kate Middleton și familia ei.

Mai multe pentru tine...

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg