"Cum ai putut să spui asta?" Harry, atacat de fosta dădacă pentru cele spuse despre familia regală

13 ianuarie, 2023
meghan si harry

Prințul Harry a dezvăluit cum a fost criticat de fosta sa dădacă, Tiggy, și de unul dintre prietenii regelui Charles în urma interviului său cu Oprah Winfrey de anul trecut.

În noul său memoriu exploziv, Spare, care a ajuns în librării, ducele de Sussex , în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre modul în care unii dintre apropiații săi au reacționat după interviul dat de el și Meghan.

În timpul materialului de două ore, difuzat în martie 2021, ducele și ducesa de Sussex au susținut că un membru al familiei regale și-a exprimat îngrijorarea cu privire la nuanța pielii fiului său, Archie.

În altă parte a interviului, Prințul a susținut că William și Regele Charles au încetat să îi mai răspunda la telefon înainte de Megxit. Ba mai mult, că i-au fost tăiate resursele financiare  și a trebuit să se bazeze pe moștenirea lăsată de regretata sa mamă, Prințesa Diana.

După difuzarea interviului, Prințul Harry descrie în memoriile sale cum prietena apropiată a regelui Charles, Emilie van Cutsem, și unul dintre cei patru băieți ai săi au fost uimiți de acțiunile sale.

Mai multe pentru tine...

Pe lângă asta, dădaca sa din copilărie Tiggy Legge-Bourke, care s-a ocupat de Harry și William după divorțul părinților lor , s-a numărat printre cei care l-au întrebat de ce a acordat interviul.

„Câțiva prieteni apropiați și figuri iubite din viața mea, inclusiv unul dintre băieții lui Hugh și Emilie, chiar și Emilie însăși, și chiar și Tiggy, m-au pedespsit pentru Oprah”, a spus Harry. 

“<<Cum ai putut dezvălui astfel de lucruri despre familia ta?>> Le-am spus că ce am vorbit cu Oprah nu a fost diferit de ceea a făcut familia mea și personalul lor timp de zeci de ani – informând presa pe ascuns, plantând povești”.

În plus, justificându-și acțiunile, Prințul a susținut că tatăl său a susținut biografia regală a lui Jonathan Dimbleby din 1994.

În cartea sa, Prințul Harry a împărtășit și mesajele dintre Meghan și Kate din perioada premergătoare nunții regale din mai 2018. Expertul regal Ingrid spune că după acest episod William și Kate se simt trădați. 

„Cu siguranță că se simt supărați și trădați că Harry a decis să facă bani de pe urma familiei lui în acest mod neloial”. 



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg