Cumnatele regale! Fiica și nora Prințesei Caroline de Monaco, împreună la Festivalul de la Cannes

18 mai, 2023

Cum s-au afișat Charlotte Casairaghi și Beatrice Borromeo?

Charlotte Casairaghi, soțul său, Dimitri Rassam și Beatrice Borromeo, la Cannes 2023, Profimedia (2) jpg

Charlotte Marie Pomeline Casiraghi este prințesă, model monegasc, foarte apreciată în societate, scriitoare, iubitoare mare a cailor și a călăriei, jurnalistă, producător de film și ambasador în diverse campanii umanitare.

Este una dintre cele două fiice ale Carolinei, Prințesa de Hanovra, și a lui Stefano Casiraghi, un industriaș italian. Charlotte Casairaghi nu a lipsit din prima seară a Festivalului de la Cannes, la premiera atât de bine primită în care joacă și legendarul Johnny Depp, ”Jeanne du Barry”. Ea s-a afișat pe covorul roșu din sudul Franței alături de soțul său, Dimitri Rassam, producător de film libanez-francez și actualmente membru al familiei princiare monegasce prin căsătoria din 2019. Lângă cei doi pe covorul roșu a pășit cumnata Beatrice Borromeo, superba soție a fratelui lui Charlotte Casairaghi, Pierre Casiraghi.

Pierre Rainier Stefano Casiraghi este mezinul Carolinei, Prințesa de Hanovra, și al celui de-al doilea soț al ei, Stefano Casiraghi. Este nepotul de linie maternă al lui Rainier III, Prințul de Monaco și al actriței americane Grace Kelly.

Charlotte Casairaghi și Beatrice Borromeo fac încă o dată dovada că sunt două cumnate foarte stilate. Cum altfel, mai ales că Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi sunt de ani buni imaginea și ambasadorii brandului de lux Dior?

Beatrice Borromeo a fost ravisantă pe covorul roșu de la Cannes, într-o splendidă rochie neagră cu inserții dantelate bej, transparentă în zona bustului și cu talia bine marcată, mai ales că are o siluetă de manechin. Stilata soție a lui Pierre Casiraghi a avut un machiaj discret, de zi, și și-a prins părul în coadă, doar partea superioară a podoabei capilare. Tânăra este mai strălucitoare ca niciodată.

Mai multe pentru tine...

Nici cumnata Charlotte Casairaghi nu a fost mai prejos, iar soțul său a sorbit-o din priviri. Prințesa a oferit o nouă lecție de stil, cu o spectaculoasă rochie bleumarin, lungă, cu detalii înflorate pe mâneci și decolteu. Soțul său a avut un costum în aceeași nuanță de bleumarin, cămașă albă și papion.

Cei trei reprezentanți ai Palatului regal monegasc au făcut deliciul fotografilor pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

Foto: Profimedia/Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg