David Beckham a așteptat 13 ore la coadă pentru a-și lua „Adio!” de la regină: „Am venit de la 2 dimineața”

17 septembrie, 2022

Emoțiile l-au copleșit pe fostul fotbalist care a așteptat mai bine de 12 ore până să ajungă lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a pentru a-și lua „Adio!” de la Majestatea Sa.

image

În cursul zilei de vineri, Beckham a fost zărit ștergându-și lacrimile în Westminster Hall sau ascunzându-și cu totul fața în palme. Vădit afectat de moartea reginei, David s-a pus la coadă la 2 dimineața, pe 16 septembrie, și a așteptat mai mult de 12 ore pentru a-și aduce omagiul lângă sicriul regretatului monarh britanic.

Singur, fără să fie însoțit de familia sa faimoasă, fostul sportiv n-a părut deranjat de atenția pe care o stârnea la coadă. Dimpotrivă. El a ajuns să se simtă în elementul său alături de ceilalți cetățeni ai Marii Britanii, care stăteau la coadă, și chiar le-a cumpărat câtorva dintre ei gogoși.

Beckham era îmbrăcat în doliu și și-a dat jos șapca neagră când a intrat în Westminster Hall, unde fusese depus trupul neînsuflețit al Reginei Elisabeta a II-a.

„Eu am fost norocos că am avut câteve momente, în viața mea, pe care mi le-am petrecut cu Majestatea Sa”, a dezvăluit acesta pentru ITV News. „O zi tristă, dar, la fel de bine, o zi în care să ne amintim moștenirea incredibilă pe care ne-a lăsat-o”, a continuat cel care s-a declarat „distrus” de moartea reginei.

„Sunt cu adevărat trist din cauza morții Majestății Sale, Regina. Valuri întregi de iubire și respect am observat la Jubileul de Platină pentru viața sa dedicată țării”, a scris pe social media la momentul aflării veștii dispariției reginei.

„Faptul că suntem afectați astăzi demonstrează ce a însemnat ea pentru cei din țara asta și din restul lumii. Cât de mult ne-a inspirat cu felul în care ne-a condus, cum ne-a consolat când am dat de greu. Și-a servit țara cu demnitate și grație până în ultimele zile de viață”, a continuat Beckham.

Vedeta a lăcrimat în momentul în care s-a apropiat de sicriul reginei, după ce așteptase 13 ore ca să ajungă să-și ia „Adio!” de la suveranul britanic. „Credeam că o să dureze mai puțin având în vedere că am venit de la 2 dimineața… m-am înșelat!”, le-a spus David televiziunilor care i-au cerut o declarație.

Mai multe pentru tine...

Fostul fotbalist a avut parte de mai multe întâlniri cu Regina – una dintre ele a avut loc la Palatul Buckingham, în 2015, și alta, la o ceremonie de acordare a unor premii, în 2002.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}