Regina Elisabeta obișnuia să privească The Crown, dar Prințul Philip nu a făcut-o

16 septembrie, 2022
regi82 jpg

Starul Crown Matt Smith a aflat că Reginei îi plăcea să vizioneze seria Netflix cu ajutorul unui proiector , dar soțul ei, Prințul Philip, nu i s-a alăturat niciodată.

Regina Elisabeta a murit săptămâna trecută, la vârsta de 96 de ani, la aproape un an și jumătate după soțul ei, Ducele de Edinburgh.

De la premiera filmului The Crown în 2016, abonații Netflix au fost încântați de povestea care urmărește familia regală de la începutul domniei Reginei, în 1952.

În timpul unui interviu recent, Matt – care apare în prezent în Game of Thrones House of the Dragon în rolul Prințului Daemon Targaryen – a fost întrebat dacă știe dacă vreun membru al familiei regale care a urmărit The Crown.

El a dezvăluit că prințul Harry l-a salutat odată numindu-l „bunic” – având în vedere că l-a jucat pe bunicul Ducelui de Sussex, Prințul Philip, în serial – Matt a mai spus că suverana însăși era o fană.

„Am auzit că Regina obișnuia să-l urmărească cu ajutorul unui proiector”, a spus el pentru emisiunea Today în America.

Cu toate acestea, el a adăugat apoi: „Știu că Philip nu a făcut-o”.

Când a fost presat să dezvăluie cum de știe asta, Matt a explicat că un prieten de-al său i-a pus odată aceeași întrebare răposatului când s-a așezat lângă el la o cină.

Mai multe pentru tine...

Actorul a subliniat cum a așteptat prietenul până când au venit și au plecat câteva feluri de mâncare, înainte de a pune marea întrebare. "Prietenul meu nu a putut rezista până la sfârșitul mesei și a pus marea întrebare: „Philip, trebuie să întreb, te-ai uitat la The Crown?”, a spus Matt.

„Prințul s-a întors spre el și i-a spus răspicat: „Nu fi ridicol”.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg