De unde au bani Prințul Harry și Meghan pentru a duce o viață de lux? Nu primesc nimic de la Charles

2 iunie, 2023

De când au renunțat la rolurile lor în cadrul familiei regale britanice, Prințul Harry și Meghan Markle duc o viață de lux, într-o proprietate din Montecito. Dar de unde au bani?

Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

Prințul Harry și Meghan Markle nu mai primesc bani de la familia regală britanică, dar au mai multe contracte cu o serie de companii.

Prințul Harry și Meghan s-au cunoscut în 2016 și s-au căsătorit în 2018. Ei au renunțat la statutul de membri majori ai familiei regale în ianuarie 2020. Cuplul a fost supărat pe intruziunea mass-media și frustrat de faptul că Palatul Buckingham i-a împiedicat să își dezvolte brandul "SussexRoyal". Harry a rămas prinț, iar cuplul și-a păstrat titlurile de Duce și Ducesă de Sussex, dar nu li se mai adresează ca Alteța Sa/Înalțimea Sa Regală (ASR).

De asemenea, Prințul Harry a renunțat la titlurile sale militare și nu mai poartă uniforma militară în public. Când tatăl Prințului Harry, Charles, a devenit rege, copiii cuplului au devenit Prințul Archie și Prințesa Lilibet de Sussex. 

Unde locuiesc Harry și Meghan?

Cuplul s-a mutat în California în iunie 2020, spunând că își doreau spațiu pentru a-și crește copiii și pentru a-și dezvolta fundația caritabilă Archewell. Fiica lor, Lilibet, s-a născut în 2021.

Ducele și ducesa s-au întors în Marea Britanie pentru Jubileul de platină al regretatei regine în iunie 2022 și pentru înmormântarea acesteia în septembrie. Prințul Harry a avut, de asemenea, o apariție neașteptată la Londra în martie, când a participat la o audiere în instanță în cadrul unei acțiuni în justiție pe care o întreprinde împotriva mai multor edituri.

Cum își câștigă Meghan Markle și Prințul Harry banii?

Televiziune și podcasturi

Compania media a soților Sussex, Archewell Productions, realizează diverse programe pentru Netflix - un acord despre care se crede că valorează milioane de dolari. Printre acestea se numără seria de documentare Harry & Meghan, în care cuplul a vorbit despre viața în familia regală.

Archewell a realizat, de asemenea, podcasturi pentru Spotify, printre care Archetypes, în care Meghan a discutat cu alte femei de profil, precum jucătoarea de tenis Serena Williams și cântăreața Mariah Carey. Prințul Harry și Meghan au fost intervievați de prezentatoarea americană Oprah Winfrey în martie 2021, dar au declarat că nu au fost plătiți pentru această apariție.

Cărți

Cartea de memorii a lui Harry, Spare, a fost publicată oficial în ianuarie - dar o mare parte din conținutul cărții s-a scurs în avans, inclusiv afirmația că a fost atacat fizic de fratele său, Prințul de Wales. Scrisă împreună cu JR Moehringer, cartea vorbește, de asemenea, despre durerea sa legată de moartea mamei sale, prințesa Diana, și spune că el și William l-au îndemnat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu partenera sa, Camilla, acum regina, notează bbc.com

Ce alte fonduri mai au Prințul Harry și Meghan Markle?

William și Harry au primit cea mai mare parte din averea de 13 milioane de lire sterline a prințesei Diana atunci când mama lor a murit în 1997. Prințul Harry i-a spus lui Oprah Winfrey că această moștenire a finanțat mutarea în SUA: „Am ceea ce mi-a lăsat mama mea. Fără asta, nu am fi putut face asta".

De asemenea, se crede că Prințul Harry ar fi moștenit milioane de dolari de la străbunica sa, regina mamă. Nu se știe dacă răposata regină i-a lăsat și lui bani.

În timpul carierei sale de actriță, ducesa de Sussex ar fi fost plătită cu 50.000 de dolari pentru fiecare episod din serialul juridic Suits. Ea a apărut în mai mult de 100 de episoade. De asemenea, doamna Markle a condus un blog de lifestyle și a creat articole pentru un brand de modă canadian.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg