Există o singură persoană care-i poate împăca pe Harry și Charles. Va reuși oare?

16 februarie, 2023

Nu e niciun secret că există tensiuni între tată și fiu. Din ianuarie 2020, de când Ducii de Sussex au părăsit familia regală britanică, au ieșit la iveală tot felul de divergențe între ei. Cine poate aplana conflictul?

image

„E destul de trist că s-a ajuns până aici, dar trebuie să fac ceva pentru sănătatea mea mentală, pentru cea a soției mele, pentru Archie, de asemenea, pentru că puteam anticipa unde se putea ajunge...”, a declarat Harry făcând referire la tatăl lui, Regele Charles, care nu-i mai răspundea la telefon după interviul cu Oprah. „Mă simt dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva similar. Știe ce înseamnă să înduri durere, iar Archie e nepotul lui”, a conchis acesta într-una din declarațiile lui explozive.

După interviul cu Oprah Winfrey, documentarul „Harry & Meghan” și lansarea cărții „Rezerva”, nu se știe dacă răul făcut se mai poate repara. „Latura vizibilă a instituției e ireproșabilă, însă nu există nicio îndoială că, în spatele ușilor închise, există multe discuții despre carte și ce e de făcut mai departe”, a declarat o sursă de la palat pentru Harper's Bazaar.

Toată această nebunie dintre Ducii de Sussex și familia regală britanică are loc în timp ce pregătirile pentru încoronarea regelui sunt în toi. Nu-i de mirare că ceremonia va fi maiestoasă și va dura câteva zile la rând. De fapt, se preconizează că va fi evenimentul anului. Și, cu toate câte s-au întâmplat, Charles tot își dorește să-l aibă alături și pe fiul cel mic, pe 6 mai. E oare posibil?

Există o singură persoană pe lume care-i poate împăca pe tată și fiu.

Acesta este Justin Welby, Arhiepiscopul de Canterbury. Acesta nu este numai cel care va oficia ceremonia de încoronare, dar și cel la care Meghan Markle și Prințul Harry au apelat la nevoie. Tot arhiepiscopul a încercat să îi împace pe frații Wiliam și Harry după moartea reginei, în septembrie 2022. Din păcate, n-a reușit...

„Există întotdeauna o soluție. Dar trebuie pusă în aplicare la timp”, de dezvăluit arhiepiscopul în privința relației dintre Prințul Harry și Regele Charles, pe Twitter. Se pare că Charles l-a implicat pe arhiepiscop deja în toată această nebunie, din dorința de a-i cere acestuia să medieze întreaga situație complicată.

Mai multe pentru tine...

Charles l-a rugat pe Justin Welby să fie „brokerul unei înțelegeri” între cele două părți implicate în conflict, tocmai ca Meghan și Harry să fie prezenți la încoronarea din mai.

Regele Charles pare dispus să îngroape securea războiului, la fel și William. Totuși e posibil ca motivele lui Will să fie diferite de cele ale tatălui său. Astfel, Prințul de Wales și-l dorește pe Harry la încoronare pentru ca monarhia britanică să nu aibă și mai mult de suferit. William se teme că, dacă Harry și Meghan nu participă la eveniment, comentariile negative cvor ajunge să eclipseze întregul eveniment.

În ceea ce îl privește pe Harry, acesta a declarat, într-un interviu, că „mingea e la ei în teren” în ceea ce privește prezența lui la încoronare. Rămâne de văzut dacă arhiepiscopul hiar are un as în mănecă și va putea să-i reunească pe toți membrii marcanți ai familiei regale într-un moment atât de important pentru Regele Charles.

Foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg