Fierbe de gelozie: Camilla se teme că Prințesa Kate va fura lumina reflectoarelor la încoronare

11 noiembrie, 2022
kate - william

Încoronarea oficială a Regelui Charles și a Camillei va avea loc anul viitor, pe 6 mai,  la Westminster Abbey.

Deși cei doi ar trebui să fie pe bună dreptate în centrul atenției în acea zi specială, o persoană din interior susține că soția lui Charles se teme că va fi eclipsată de Prințul William și de Kate Middleton. 

"Popularitatea lui William și Kate este la cote maxime. Publicul este mult mai interesat să-i vadă pe William , pe Kate și pe copii", a subliniat sursa. Camilla e furioasă și se simte disprețuită că i se acordă tot mai multă atenție lui Kate. Ba mai mult, are convingerea că Prințesa de Walles va fura toate privirile și de această dată”.

Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost întotdeauna geloasă pe popularitatea lui Kate. "Adevărul este că întâlnirea cu ea a făcut-o pe Camilla să ardă de gelozie de la început. A numit-o Kate Simpleton pe la spate", a susținut o sursă. „Nu există nicio îndoială că Kate este pe cale să devină noua Prințesă a Poporului – noua Diana – iar Camilla rămâne mama vitregă cea rea”.

O persoană din interior susține că William și  Kate încearcă să-l convingă pe Charles să actualizeze și să modernizeze ceremonia de încoronare pentru a fi în ton cu timpurile.” Deși este o zi sfântă, ei vor să o facă mai interesantă și mai puțin sumbră”. Ultima încoronare a avut loc în 1953, când Regina Elisabeta a urcat pe tron.

william - kate
Mai multe pentru tine...

O sursă susține că Reginei Elisabeta o plăcea atât de mult  pe soția lui William încât a făcut câteva modificări de ultim moment în testamentul ei pentru a se asigura că Kate moștenește majoritatea bijuteriilor sale, o colecție despre care se spune că valorează peste 100 de milioane de dolari.

Kate este în mod clar favorita familiei”, a insistat sursa. „Ea nu ar recunoaște niciodată, desigur, dar acesta este unul dintre motivele pentru care Camilla nu o suportă”.

Soția lui Charles a jucat un rol important și atunci când William s-a despărțit pentru scurt timp de Kate. Se întâmpla înainte de nunta celor doi. 

„Eram la Londra când a avut loc despărțirea lui William de Kate. Am fost șocat, complet uluit, toată lumea credea că era doar o chestiune de timp până când William o să o ceară în căsătorie. Și atunci oamenii au început să-mi spună că soția lui Charles era în spatele acestei povești”, spune Christopher Anderson, autorul cărții „William and Kate: A Royal Love Story”.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg