Fierbe de gelozie: Camilla se teme că Prințesa Kate va fura lumina reflectoarelor la încoronare

11 noiembrie, 2022
kate - william

Încoronarea oficială a Regelui Charles și a Camillei va avea loc anul viitor, pe 6 mai,  la Westminster Abbey.

Deși cei doi ar trebui să fie pe bună dreptate în centrul atenției în acea zi specială, o persoană din interior susține că soția lui Charles se teme că va fi eclipsată de Prințul William și de Kate Middleton. 

"Popularitatea lui William și Kate este la cote maxime. Publicul este mult mai interesat să-i vadă pe William , pe Kate și pe copii", a subliniat sursa. Camilla e furioasă și se simte disprețuită că i se acordă tot mai multă atenție lui Kate. Ba mai mult, are convingerea că Prințesa de Walles va fura toate privirile și de această dată”.

Camilla, în vârstă de 75 de ani, a fost întotdeauna geloasă pe popularitatea lui Kate. "Adevărul este că întâlnirea cu ea a făcut-o pe Camilla să ardă de gelozie de la început. A numit-o Kate Simpleton pe la spate", a susținut o sursă. „Nu există nicio îndoială că Kate este pe cale să devină noua Prințesă a Poporului – noua Diana – iar Camilla rămâne mama vitregă cea rea”.

O persoană din interior susține că William și  Kate încearcă să-l convingă pe Charles să actualizeze și să modernizeze ceremonia de încoronare pentru a fi în ton cu timpurile.” Deși este o zi sfântă, ei vor să o facă mai interesantă și mai puțin sumbră”. Ultima încoronare a avut loc în 1953, când Regina Elisabeta a urcat pe tron.

william - kate
Mai multe pentru tine...

O sursă susține că Reginei Elisabeta o plăcea atât de mult  pe soția lui William încât a făcut câteva modificări de ultim moment în testamentul ei pentru a se asigura că Kate moștenește majoritatea bijuteriilor sale, o colecție despre care se spune că valorează peste 100 de milioane de dolari.

Kate este în mod clar favorita familiei”, a insistat sursa. „Ea nu ar recunoaște niciodată, desigur, dar acesta este unul dintre motivele pentru care Camilla nu o suportă”.

Soția lui Charles a jucat un rol important și atunci când William s-a despărțit pentru scurt timp de Kate. Se întâmpla înainte de nunta celor doi. 

„Eram la Londra când a avut loc despărțirea lui William de Kate. Am fost șocat, complet uluit, toată lumea credea că era doar o chestiune de timp până când William o să o ceară în căsătorie. Și atunci oamenii au început să-mi spună că soția lui Charles era în spatele acestei povești”, spune Christopher Anderson, autorul cărții „William and Kate: A Royal Love Story”.Recente pe Ok! Magazine

Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg