Fraudă cu rochii la palat: cum îl păcălea Meghan Markle pe Charles să-i plătească ținutele regale

10 ianuarie, 2023

Dacă v-ați pierdut printre dezvăluirile făcute de Prințul Harry în cartea sa și-n cele două interviuri acordate weekendul trecut, vă atragem atenția asupra uneia dintre cele mai... savuroase.

Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg

S-a tot zvonit în ultimii ani că Meghan Markle a ajuns la cuțite cu angajații ei de la Palatul Kensington din cauza faptului că ducesa ar fi fost ahtiată după produsele de lux gratuite primite la palat (printre care rochii de designer, parfumuri și bijuterii), însă protocolul regal îi interzicea complet să le păstreze, pentru a nu plana nicio suspiciune de favoritism comercial asupra membrilor familiei regale britanice.

Cum la Hollywood este o practică veche ca vedetele să primească gratuități din partea brandurilor de lux, Meghan ar fi fost foarte frustrată că nu poate păstra toate acele cadouri scumpe care ajungeau în fiecare zi la palat, pentru ea.

charles - meghan - camilla

Meghan și-a câștigat reputația printre agenții de marketing ai mărcilor de lux de a fi foarte interesată să primească pungi cu produse de designer, a declarat autoarea regală Tina Brown, lucru confirmat, indirect, de Prințul Harry, în volumul său de memorii Spare.

În încercarea de a contracara zvonurile conform cărora Meghan Markle ar fi fost nepoliticoasă cu angajații săi, Prințul Harry a recunoscut că aceasta a păstrat cadourile gratuite și le-a oferit (pe unele) personalului său.

Împărțea cu femeile din birou toate gratuitățile primite, haine, parfumuri, produse de machiaj, scrie acesta. Deci le păstra, cu alte cuvinte, deși protocolul regal îi interzicea acest lucru...

O bârfă și mai neplăcută care a apărut într-o discuție între fanii regali de pe Reddit susține că Meghan și cea mai bună prietenă a ei de pe vremuri, stilista Jessica Mulroney, îl înșelau pe Charles cu rochiile primite cadou.

Mai multe pentru tine...

Se presupune că Jessica ar fi primit ținute vestimentare pentru Meghan, Meghan le-ar fi purtat o dată, dar păstrând etichetele pentru ca articolul să poată fi trimis înapoi.

Unele dintre aceste articole au fost plătite de Charles, cel care le asigura fiilor săi și familiilor lor fonduri pentru protocol, dar Meghan le returna prin Jessica și obținea banii înapoi.

Așadar, susțin gurile rele, banii lui Charles ajungeau în buzunarul lui Meghan.

Alte surse susțin că Meghan Markle ar fi fost plătită să poarte anumite branduri de haine și accesorii la evenimentele regale, deși acest lucru contravenea complet cutumelor regale. Chiar și așa, se presupune că Ducesa de Sussex a câștigat milioane bune în acest fel. Chiar dacă toate aceste zvonuri rămân la stadiul de zvonuri, știm că nu iese niciodată fum fără foc.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg