Harry, mișcat până la lacrimi de copiii săi. Vorbește despre Archie și Lilibet într-un interviu

17 februarie, 2024

Ducele de Sussex a vorbit despre copiii săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în cel mai recent interviu al lui, difuzat acum câteva ore în timpul emisiunii Good Morning America.

image

Prințul Harry a oferit un interviu în exclusivitate pentru Good Morning America despre Invictus Games, familia sa și starea actuală a tatălui său, Regele Charles. Cel puțin așa ne promitea teaser-ul interviului, care a fost făcut public cu câteva ore înainte de difuzarea interviului. În realitate, Ducele de Sussex a evitat întrebările despre boala părintelui său și-a acceptat să ne dea un update despre Archie (4) și Lilibet (2), în schimb.

Vorbind despre familia sa, Harry s-a emoționat puțin și a încercat să ofere un răspuns evaziv despre cei mici. „Fac bine, bine…”, a început să spună prințul făcând referire la cei doi copii pe care îi are cu Meghan Markle. „Cresc foarte, foarte repede”, a adăugat fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea.

„Au un simț al umorului incredibil și ne fac să râdem atât de mult, ne mențin cu picioarele pe pământ în fiecare zi, așa cum o fac cei mai mulți copii… Sunt așa recunoscător că sunt tată!”, a continuat prințul pe un ton înduioșător, care i-a umezit ușor ochii.

La scurt timp după ce au părăsit familia regală britanică, la începutul anului 2020, Harry și Meghan s-au mutat din țară ca să înceapă o nouă viață în Statele Unite cu primul lor născut, Archie. Cei doi soți regali și-au extins familia în 2021, când a venit pe lume și Lilibet.

Harry și-a vizitat tatăl în Londra săptămâna trecută, la mai puțin de 24 de ore după ce s-a făcut publică informația că monarhul britanic a fost diagnosticat cu „o formă de cancer”. Prințul a ajuns în Mare Britanie singur, în timp ce soția sa a rămas acasă cu Archie și Lilibet.

După vizita de numai 25 de ore, ducele a promis că se va întoarce în țara natală pentru a se reuni cu familia sa: „Mai am și alte călătorii planificate în UK sau înapoi în UK, așa că mă voi opri să-mi vizitez familia cât pot de mult”, a conchis acesta mai îngăduitor și mai binevoitor ca niciodată cu rudele lui britanice de când le-a părăsit, în urmă cu aproape patru ani, pentru a-și face o nouă viață pe alt continent.

Mai multe pentru tine...

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg