Harry, mișcat până la lacrimi de copiii săi. Vorbește despre Archie și Lilibet într-un interviu

17 februarie, 2024

Ducele de Sussex a vorbit despre copiii săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în cel mai recent interviu al lui, difuzat acum câteva ore în timpul emisiunii Good Morning America.

image

Prințul Harry a oferit un interviu în exclusivitate pentru Good Morning America despre Invictus Games, familia sa și starea actuală a tatălui său, Regele Charles. Cel puțin așa ne promitea teaser-ul interviului, care a fost făcut public cu câteva ore înainte de difuzarea interviului. În realitate, Ducele de Sussex a evitat întrebările despre boala părintelui său și-a acceptat să ne dea un update despre Archie (4) și Lilibet (2), în schimb.

Vorbind despre familia sa, Harry s-a emoționat puțin și a încercat să ofere un răspuns evaziv despre cei mici. „Fac bine, bine…”, a început să spună prințul făcând referire la cei doi copii pe care îi are cu Meghan Markle. „Cresc foarte, foarte repede”, a adăugat fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea.

„Au un simț al umorului incredibil și ne fac să râdem atât de mult, ne mențin cu picioarele pe pământ în fiecare zi, așa cum o fac cei mai mulți copii… Sunt așa recunoscător că sunt tată!”, a continuat prințul pe un ton înduioșător, care i-a umezit ușor ochii.

La scurt timp după ce au părăsit familia regală britanică, la începutul anului 2020, Harry și Meghan s-au mutat din țară ca să înceapă o nouă viață în Statele Unite cu primul lor născut, Archie. Cei doi soți regali și-au extins familia în 2021, când a venit pe lume și Lilibet.

Harry și-a vizitat tatăl în Londra săptămâna trecută, la mai puțin de 24 de ore după ce s-a făcut publică informația că monarhul britanic a fost diagnosticat cu „o formă de cancer”. Prințul a ajuns în Mare Britanie singur, în timp ce soția sa a rămas acasă cu Archie și Lilibet.

După vizita de numai 25 de ore, ducele a promis că se va întoarce în țara natală pentru a se reuni cu familia sa: „Mai am și alte călătorii planificate în UK sau înapoi în UK, așa că mă voi opri să-mi vizitez familia cât pot de mult”, a conchis acesta mai îngăduitor și mai binevoitor ca niciodată cu rudele lui britanice de când le-a părăsit, în urmă cu aproape patru ani, pentru a-și face o nouă viață pe alt continent.

Mai multe pentru tine...

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg