Harry, mișcat până la lacrimi de copiii săi. Vorbește despre Archie și Lilibet într-un interviu

17 februarie, 2024

Ducele de Sussex a vorbit despre copiii săi, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, în cel mai recent interviu al lui, difuzat acum câteva ore în timpul emisiunii Good Morning America.

image

Prințul Harry a oferit un interviu în exclusivitate pentru Good Morning America despre Invictus Games, familia sa și starea actuală a tatălui său, Regele Charles. Cel puțin așa ne promitea teaser-ul interviului, care a fost făcut public cu câteva ore înainte de difuzarea interviului. În realitate, Ducele de Sussex a evitat întrebările despre boala părintelui său și-a acceptat să ne dea un update despre Archie (4) și Lilibet (2), în schimb.

Vorbind despre familia sa, Harry s-a emoționat puțin și a încercat să ofere un răspuns evaziv despre cei mici. „Fac bine, bine…”, a început să spună prințul făcând referire la cei doi copii pe care îi are cu Meghan Markle. „Cresc foarte, foarte repede”, a adăugat fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea.

„Au un simț al umorului incredibil și ne fac să râdem atât de mult, ne mențin cu picioarele pe pământ în fiecare zi, așa cum o fac cei mai mulți copii… Sunt așa recunoscător că sunt tată!”, a continuat prințul pe un ton înduioșător, care i-a umezit ușor ochii.

La scurt timp după ce au părăsit familia regală britanică, la începutul anului 2020, Harry și Meghan s-au mutat din țară ca să înceapă o nouă viață în Statele Unite cu primul lor născut, Archie. Cei doi soți regali și-au extins familia în 2021, când a venit pe lume și Lilibet.

Harry și-a vizitat tatăl în Londra săptămâna trecută, la mai puțin de 24 de ore după ce s-a făcut publică informația că monarhul britanic a fost diagnosticat cu „o formă de cancer”. Prințul a ajuns în Mare Britanie singur, în timp ce soția sa a rămas acasă cu Archie și Lilibet.

După vizita de numai 25 de ore, ducele a promis că se va întoarce în țara natală pentru a se reuni cu familia sa: „Mai am și alte călătorii planificate în UK sau înapoi în UK, așa că mă voi opri să-mi vizitez familia cât pot de mult”, a conchis acesta mai îngăduitor și mai binevoitor ca niciodată cu rudele lui britanice de când le-a părăsit, în urmă cu aproape patru ani, pentru a-și face o nouă viață pe alt continent.

Mai multe pentru tine...

foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg