Harry și-a serbat ziua cu bere și cârnați. Prințul, ovaționat de public și de Meghan

16 septembrie, 2023

Mulțimea de la Invictus Games i-a cântat „La mulți ani!” Prințului Harry în ziua în care a împlinit 39 de ani. Iar soția lui i-a fost alături într-una dintre cele mai frumoase zile ale cuplului regal din ultima perioadă.

image

Ducele de Sussex a participat la un meci de volei după ce, cu o seară înainte, a petrecut bând bere nemțească și mâncând cărnați și șnițel. Prințul n-a primit nicio urare publică de la tatăl său, Regele Charles al III-lea, și nici de la fratele său, Prințul William, cu ocazia zilei sale de naștere. Și nici nu e planificată vreo întâlnire între cei trei când Harry se va întoarce acasă weekendul acesta și va avea escală în Londra.

În ciuda petrecerii de cu o seară înainte, sărbătoritul regal era plin de energie când a ajuns la Merkur Spiel-Arena. După ce Ducii de Sussex și-au ocupat locurile, crainicul de pe stadion a întrebat publicul: „E cineva aici care-și serbează ziua de naștere azi? Nimeni? O, ba da! Cred că e ziua Prințului Harry, Ducele de Sussex, care împlinește azi 39 de ani. La mulți ani! Haideți să-i cântăm împreună!”.

Mulțimea i-a cântat „La mulți ani!”, iar Harry a aplaudat și a zâmbit încântat alături de soția sa, după care a mulțumit tuturor. După acest moment, Harry a primit un tort de la primarul orașului Dusseldorf, Dr Stephen Keller. Tortul avea culorile Invictus Games și un mesaj simplu și frumos: „La mulți ani, Prințului Harry, Ducele de Sussex!”.

Cum spuneam, cu o seară înainte, Harry și-a serbat ziua de naștere cu cârnați, șnițel și șase beri mici, iar Meghan a băut doar o bere la restaurantul tradițional Im Goldenen Kessel. Harry a revenit, cu asemenea ocazie, la un meniu și niște băuturi la care renunțase de când e cu Meghan Markle.

Când soția lui a rămas însărcinată cu Archie, primul lor copil, Harry a renunțat la băut cafea. De bere nu mai spunem! N-au mai existat cafea, bere și nici ceai pentru prinț de ani buni, decât sucuri verzi și sănătoase, în încercarea de-a duce o viață exemplară.

În 2018, el a ridicat un pahar de apă în timp ce toți cei din jurul lui aveau șampanie în pahar, pentru a fi solidar cu soția lui care este adepta unui stil de viață extrem de sănătos. Mai mult, Prințul Harry a renunțat la fumat. Totuși, de ziua lui a făcut o excepție. A dat pe gât șase beri fără să-i mai pese de restricțiile impuse de soția lui.   

Mai multe pentru tine...

Foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (2) jpg
Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Charlene Albert Monaco profimedia 0765259119 jpg
Printesa Eugenie si Printesa Beatrice, alaturi de tatal lor, Printul Andrew GettyImages 539387856 jpg