Îi vrea aproape! Regele Charles lasă ușa deschisă pentru Harry și Meghan

23 decembrie, 2022
regalii jpg

Harry și Meghan ar putea participa la încoronarea Regelui în mai, în ciuda tuturor afirmațiilor făcute în documentarul Meghan & Harry de pe Netflix.

Ducele și ducesa de Sussex sunt așteptați să primească o invitație la încoronarea Regelui anul viitor, în ciuda tuturor pretențiilor aduse monarhiei în controversatul documentar Netflix al cuplului. Deși invitațiile nu au fost încă trimise oficial, Charles și-a deschis brațele și a spus că sunt bineveniți să vină, au declarat persoane din interior pentru Daily Mail.

„Harry este fiul său și Majestatea Sa îl va iubi mereu. Deși lucrurile sunt dificile în acest moment, ușa va fi întotdeauna lăsată deschisă”.

Regele este rănit de toate criticile aduse familiei din documentar, dar nu și-a pierdut speranța în cei doi și nu vrea să le ia titlurile.

În ultimele trei episoade ale documentarului cuplului, Meghan & Harry, s-au făcut tot felul de afirmații despre Charles și alți membri ai familiei regale. Harry și-a acuzat tatăl că este un mincinos când s-au întâlnit la Sandringham pentru a discuta detalii despre viitorul lor, în ianuarie 2020.

„A fost înspăimântător să-l văd pe fratele meu cum țipă la mine și pe tatăl meu spune lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea stătea în liniște acolo”.

Cei doi au făcut, de asemenea, unele afirmații controversate despre membrii familiei regale, cum că aceștia sunt geloși pe Meghan, care e mai bine văzută de mass-media.

Ei au susținut că poveștile negative au fost plantate în mass-media ca parte a acestor încercări de a o doborî pe Meghan. Harry a sugerat, de asemenea, că alți membri ai familiei au devenit tensionați atunci când Meghan „fura lumina reflectoarelor”, deoarece era de așteptat ca cei care ajung în familia regală prin căsăorie să treacă pe bancheta din spate.

După documentar, Palatul Buckingham a refuzat să comenteze toate aceste afirmații făcute împotriva instituției și a persoanelor din ea.

Mai multe pentru tine...

Și planurile se mișcă rapid când vine vorba de încoronarea Majestății Sale, care își dorește o monarhie modernă.

Potrivit publicației, The King and Queen Consort, Camilla a mers recent la Westminster Abey pentrui a stabili unele detalii pentru eveniment.

În ciuda deschiderii lui Charles față de Harry și Meghan, multe personalități publice și-au exprimat consternarea față de cei doi, pe care nu îi vor la încornorare.  Fostul ministru de cabinet, David Mellor, a spus că ducele și ducesa de Sussex „categoric nu ar trebui să vină”.

„Ei câștigă bani din vânzarea familiei lor. Cred că ar trebui să fie clar că poporul britanic nu îi vrea acolo”, a spus Mellor.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}