Îi vrea aproape! Regele Charles lasă ușa deschisă pentru Harry și Meghan

23 decembrie, 2022
regalii jpg

Harry și Meghan ar putea participa la încoronarea Regelui în mai, în ciuda tuturor afirmațiilor făcute în documentarul Meghan & Harry de pe Netflix.

Ducele și ducesa de Sussex sunt așteptați să primească o invitație la încoronarea Regelui anul viitor, în ciuda tuturor pretențiilor aduse monarhiei în controversatul documentar Netflix al cuplului. Deși invitațiile nu au fost încă trimise oficial, Charles și-a deschis brațele și a spus că sunt bineveniți să vină, au declarat persoane din interior pentru Daily Mail.

„Harry este fiul său și Majestatea Sa îl va iubi mereu. Deși lucrurile sunt dificile în acest moment, ușa va fi întotdeauna lăsată deschisă”.

Regele este rănit de toate criticile aduse familiei din documentar, dar nu și-a pierdut speranța în cei doi și nu vrea să le ia titlurile.

În ultimele trei episoade ale documentarului cuplului, Meghan & Harry, s-au făcut tot felul de afirmații despre Charles și alți membri ai familiei regale. Harry și-a acuzat tatăl că este un mincinos când s-au întâlnit la Sandringham pentru a discuta detalii despre viitorul lor, în ianuarie 2020.

„A fost înspăimântător să-l văd pe fratele meu cum țipă la mine și pe tatăl meu spune lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea stătea în liniște acolo”.

Cei doi au făcut, de asemenea, unele afirmații controversate despre membrii familiei regale, cum că aceștia sunt geloși pe Meghan, care e mai bine văzută de mass-media.

Ei au susținut că poveștile negative au fost plantate în mass-media ca parte a acestor încercări de a o doborî pe Meghan. Harry a sugerat, de asemenea, că alți membri ai familiei au devenit tensionați atunci când Meghan „fura lumina reflectoarelor”, deoarece era de așteptat ca cei care ajung în familia regală prin căsăorie să treacă pe bancheta din spate.

După documentar, Palatul Buckingham a refuzat să comenteze toate aceste afirmații făcute împotriva instituției și a persoanelor din ea.

Mai multe pentru tine...

Și planurile se mișcă rapid când vine vorba de încoronarea Majestății Sale, care își dorește o monarhie modernă.

Potrivit publicației, The King and Queen Consort, Camilla a mers recent la Westminster Abey pentrui a stabili unele detalii pentru eveniment.

În ciuda deschiderii lui Charles față de Harry și Meghan, multe personalități publice și-au exprimat consternarea față de cei doi, pe care nu îi vor la încornorare.  Fostul ministru de cabinet, David Mellor, a spus că ducele și ducesa de Sussex „categoric nu ar trebui să vină”.

„Ei câștigă bani din vânzarea familiei lor. Cred că ar trebui să fie clar că poporul britanic nu îi vrea acolo”, a spus Mellor.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg