În sfârșit o veste bună pentru Kate Middleton! Anunțul care i-a înseninat ziua prințesei

11 aprilie, 2024

În ultima vreme, nu sunt multe motive de bucurie la palat, iar viitoarea regină britanică este cea care se află în cea mai dificilă perioadă a vieții ei, luptând cu cancerul. Însă o mică surpriză a reușit să-i redea zâmbetul pe chip…

image

Prințesa de Wales și Prințul William încearcă din răsputeri să-și protejeze familia lovită din plin de vestea apariției cancerului la Kate. Cei doi părinți regali se străduiesc ca, în timp ce Middleton face chimioterapie, copiii lor să aibă o viață cât mai normală. Nu e ușor deloc, însă amândoi fac tot posibilul ca să iasă bine din toată această cruntă încercare.

În asemenea circumstanțe, orice veste bună e bineprimită de Kate Middleton. Astfel, ea s-a bucurat mult când a aflat că prietenii ei și ai soțului ei vor deveni părinți. Anunțul a făcut înconjurul lumii ieri și nici că se putea s-o încânte pe prințesa bolnavă mai mult! Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună, lucru care a binedispus-o teribil pe viitoarea regină britanică.

image

De fapt, atât Kate, cât și William sunt extrem de încântați că prietenii lor vor deveni părinți. Cuplul regal a participat anul trecut, în iunie, la nunta celor doi viitori părinți, fiind martorii unei ceremonii nupțiale fastuoase de la care n-au lipsit nici membrii altor familii regale.

Vestea minunată a sarcinii Prințesei Rajwa a fost anunțată de către familia regală iordană printr-un comunicat de presă: „Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein așteaptă primul lor copil, care va veni pe lume în această vară", e mesajul mesaj oficial. 

„Curtea Regală Hașemită transmite sincerele sale felicitări Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah cu această ocazie și le urează Altețelor Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein și Prințesa Rajwa multă sănătate și bucurii în timp ce își întâmpină bebelușul”.

Mai multe pentru tine...
image

Bebelușul care urmează să vină pe lume va fi primul nepot al Reginei Rania, în vârstă de 53 de ani, și al Regelui Abdullah, în vârstă de 62 de ani. Potrivit presei internaționale, bebelușul regal va primi titlurile de Alteță Regală și Prinț/Prințesă.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg