Beauty queens. Kate și Meghan împart același secret de înfrumusețare! Nu costă mai mult de 100 de lei

6 aprilie, 2024

Sunt niște beauty icons care ne captează privirile la fiecare apariției publică. Cine s-ar fi gândit că cele două „rivale” regale împărtășesc același secret de înfrumusețare?!

image

Experții beauty au analizat familia regală pentru a descoperi cum e compusă imaginea sofisticată pe care membrii regali o etalează constant. Și, surprinzător sau nu, au găsit un numitor comun în cazul celor două cumnate regale. Ce le face privirea frumoasă celor două soții de prinți?

Specialistul în gene false, Saffron Hughes, de la FalseEyelashes.co.uk, a studiat imaginile în care Kate Middleton a avut un machiaj senzațional, cu o privire captivantă. „Prințesa de Wales adoră genele false care arată cât mai natural!”, a dezvăluit Saffron în Fabulous.

„La premiera Bond, artistul ei de makeup a optat pentru niște gene false, care oferă o bază mai densă alături de o subliniere închisă a ochiului. Produsul i-a acceptuat minunat ochii!”, a comentat specialistul. „Genele false purtate la premiile Bafta au fost mai delicate, dar lungi și definite, în același timp. Asemenea produs deschide mai mult ochiul, creând o privire captivantă fără să copleșească întregul look al prințesei”, a adăugat acesta.

image

Pe de altă parte, expertul în gene false, Sophia Drozdowska, care este și director de marketing la Velour, a mărturisit că Meghan Markle a ales Velour Lush Lashes în ziua nunții ei, creând o imagine desăvârșită chipului ei în cea mai frumoasă zi din viața sa. Specialistul a explicat că, spre deosebire de produsele obișnuite, aceste gene false sunt făcute din „fibre vegane premium”.

„Fiecare pereche de Vegan Luxe Lashes este realizată manual, folosind niște fibre sintetice de mare calitate, care copiază fidel aspectul genelor naturale. Se simt extrem de moi în timp ce dau senzația unor gene naturale lungi și dese”, a conchis expertul.

image
Mai multe pentru tine...

Surpriza majoră constă în prețul absolut accesibil al acestui produs folosit de ambele soții de prinți. Velour’s Whispie Me Away Lashes costă 25 de lire sterline, adică în jur de 125 de lei, și o altă veste bună este că produsul poate fi folosit de 25 de ori. Iar Velour Lush Lashes de-abia dacă trece de 100 de lei perechea de gene false de mare efect.

foto - GettyImages, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg