Beauty queens. Kate și Meghan împart același secret de înfrumusețare! Nu costă mai mult de 100 de lei

6 aprilie, 2024

Sunt niște beauty icons care ne captează privirile la fiecare apariției publică. Cine s-ar fi gândit că cele două „rivale” regale împărtășesc același secret de înfrumusețare?!

image

Experții beauty au analizat familia regală pentru a descoperi cum e compusă imaginea sofisticată pe care membrii regali o etalează constant. Și, surprinzător sau nu, au găsit un numitor comun în cazul celor două cumnate regale. Ce le face privirea frumoasă celor două soții de prinți?

Specialistul în gene false, Saffron Hughes, de la FalseEyelashes.co.uk, a studiat imaginile în care Kate Middleton a avut un machiaj senzațional, cu o privire captivantă. „Prințesa de Wales adoră genele false care arată cât mai natural!”, a dezvăluit Saffron în Fabulous.

„La premiera Bond, artistul ei de makeup a optat pentru niște gene false, care oferă o bază mai densă alături de o subliniere închisă a ochiului. Produsul i-a acceptuat minunat ochii!”, a comentat specialistul. „Genele false purtate la premiile Bafta au fost mai delicate, dar lungi și definite, în același timp. Asemenea produs deschide mai mult ochiul, creând o privire captivantă fără să copleșească întregul look al prințesei”, a adăugat acesta.

image

Pe de altă parte, expertul în gene false, Sophia Drozdowska, care este și director de marketing la Velour, a mărturisit că Meghan Markle a ales Velour Lush Lashes în ziua nunții ei, creând o imagine desăvârșită chipului ei în cea mai frumoasă zi din viața sa. Specialistul a explicat că, spre deosebire de produsele obișnuite, aceste gene false sunt făcute din „fibre vegane premium”.

„Fiecare pereche de Vegan Luxe Lashes este realizată manual, folosind niște fibre sintetice de mare calitate, care copiază fidel aspectul genelor naturale. Se simt extrem de moi în timp ce dau senzația unor gene naturale lungi și dese”, a conchis expertul.

image
Mai multe pentru tine...

Surpriza majoră constă în prețul absolut accesibil al acestui produs folosit de ambele soții de prinți. Velour’s Whispie Me Away Lashes costă 25 de lire sterline, adică în jur de 125 de lei, și o altă veste bună este că produsul poate fi folosit de 25 de ori. Iar Velour Lush Lashes de-abia dacă trece de 100 de lei perechea de gene false de mare efect.

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg