În timp ce soția și tatăl lui se luptă cu cancerul, William are grijă de sănătatea lui. Ce măsură a luat?

11 iulie, 2024

De la începutul anului, familia regală britanică traversează cea mai mare criză medicală de până acum, Regele Charles și Kate Middleton fiind diagnosticați cu cancer. Iar viitorul rege britanic face tot ce poate pentru a se menține sănătos.

image

Având în vedere problemele medicale cu care se confruntă rudele lui, Prințul William ia măsuri importante pentru a se menține sănătos. În timp ce le oferă sprijinul mult dorit soției și tatălui său, în lupta lor cu cancerul, Will nu trebuie să uite nici de propria sa sănătate. Astfel, a fost văzut purtând un gadget care-i monitorizează sănătatea, săptămâna trecută, când a luat parte la meciul Angliei din UEFA Euro 2024.  

Prezent în tribune ca să susțină echipa națională, la meciul Angliei cu Elveția, pe 6 iulie, Prințul William purta la încheitura mâinii un WHOOP fitness monitor. Brandul high-tech s-a lansat în 2015 și a devenit cunoscut în rândul atleților profesioniști, monitorizând somnul purtătorului și mișcarea pe care o face acesta în timpul zilei.

Fiind considerat „cel mai avansat accesoriu de pe piață”, acest gadget de uber-lux se deosebește de alte accesorii asemănătoare prin simplul fapt că trebuie să devii membru al WHOOP pentru a-l folosi. Abonamentul începe de la 229 de lire sterline pe an, susține Express.

Totuși, William nu e primul membru al familiei regale care are grijă de sănătatea sa în acest fel, fratele lui mai mic, Prințul Harry, purtând și el un astfel de accesoriu din când în când.

Ducele de Sussex a fost zărit purtând un inel Oura în timpul turneului său din 2018, din Australia. Acest inel a devenit sold out după ce au fost publicate imaginile cu Prințul Harry purtându-l. Asemenea accesoriu, care monitorizează somnul și mișcarea, are și el un preț piperat – 299 de lire sterline.  

Mai multe pentru tine...

Sophie, Ducesa de Edinburgh, poartă un Apple Watch, care o ține la curent cu întreaga ei stare fizică. Până și Regina Camilla a fost văzută purtând un ceas smart Fitbit, înainte ca soțul ei, Charles, să urce pe tron. Așadar, familia regală britanică dovedește a fi cât se poate de modernă, cel puțin în privința monitorizării sănătății membrilor ei.

Pe lângă această măsură preventivă - de-a purta un accesoriu care-i monitorizează starea fizică - William este cât se poate de activ și se menține într-o formă fizică bună, ceea ce ne face să tragem concluzia că face sport în mod regulat și e atent în privința alimentației sale.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg