Îndrăgostiți ca-n prima zi! Ce-i șoptește Kate lui William în filmulețul devenit viral

12 septembrie, 2024

Update-ul pe care l-a dat Prințesa de Wales, cu privire la starea sănătății ei, a fost urmărit în întreaga lume. Iar imaginile cuprinse în filmulețul de peste trei minute evocă o apropiere emoționantă între Kate Middleton și familia sa. Ce i-a șoptit viitoarea regină soțului în fața camerei de filmat?

image

Odată cu filmulețul făcut public zilele trecute, am fost martorii unor momente emoționante în familia viitorului rege britanic, cum nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Am urmărit pentru prima dată imagini de culise între Kate, William, George, Charlotte și Louis, care denotă legătura strânsă dintre ei. Și, cel mai surprinzător, i-am văzut pe soții regali în ipostaze inedite în public – făcând gesturi tandre și șoptindu-și nimicuri, ca doi tineri îndrăgostiți.  

Un cititor pe buze ne-a dezvăluit ce a vorbit Kate Middleton cu familia ei în timp ce era filmată pentru a anunța încheierea tratamentului ei anti-cancer.

Prințesa de Wales arată fericită și sănătoasă alături de Prințul William și copiii lor, în video-ul făcut public de Palatul Kensington, pe 9 septembrie. În filmulețul de trei minute, o vedem pe Catherine râzând și jucându-se cu cei trei copii ai ei, avându-i aproape pe William și pe părinții ei, Carole și Michael Middleton.

Clipul a fost filmat luna trecută în Norfolk și are menirea să ne informeze cu privire la starea sănătății prințesei. „Eu și William suntem extrem de recunoascători pentru tot sprijinul pe care l-am primit și am devenit mai puternici datorită ajutorului de care am beneficiat tot acest timp”, a declarat Kate Middleton cu emoție în glas.

Un cititor pe buze, de la 121 Captions, a dezvăluit pentru Fabulous câteva dintre cuvintele pe care Kate le-a spus în fața camerei celor de lângă ea, dar care n-au fost auzite în video. Stând pe plajă alături de soțul ei, Kate privește marea și apoi își îndreptă privirea spre William și-i spune: „E timpul perfect pentru înot!”. Iar William îi răspunde, zâmbindu-i șăgalnic: „Da!”.  

Spre surprinderea noastră, părinții lui Kate, care sunt extrem de discreți, au apărut în clipul care a devenit deja viral. Astfel, îi vedem pe Carole și Michael jucând cărți cu nepoții lor, fiica și ginerele lor, iar Kate le spune tuturor: „Haideți să fim toți pirați!”, făcând referire la jocul pe care-l jucau deja sau pe care l-a propus prințesa.  

Apoi, în imaginile care au urmat, Kate o îmbrățișează strâns pe unica ei fiică, lucru care ascunde o semnificație aparte. „Cei care sunt la curent cu istoria regală și cunosc toate detaliile de la palat știu că William și Kate au anunțat că prințesa era însărcinată cu al doilea lor copil în urmă cu fix 10 ani, ieri s-au împlinit 10 de ani de-atunci!”, a ținut să precizeze cineva pe X, după ce a urmărit update-ul făcut de Palatul Kensington.

În concluzie, am văzut-o de multe ori pe Kate Middleton în ipostaza de mamă, alături de copiii ei, și nu ne surprinde deloc relația apropiată pe care o are cu George, Charlotte și Louis în spatele camerelor de filmat. Însă noutatea clipului a constat în abundența gesturilor romantice dintre ea și soțul ei.

Kate și William par la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi! Se țin de mână aproape tot timpul, își șoptesc drăgăstos nimicuri simpatice și nu se pierd din priviri unul pe altul. Prințesa nu i-a făcut vreo declarație de dragoste în fața camerei soțului ei, însă apropiarea dintre cei doi regali e vizibilă. Nu contează atât cuvintele rostite în filmuleț, cât mai ales privirile pline de însemnătate pe care le are cuplul regal, gesturile lor care denotă o apropiere evidentă.

Mai multe pentru tine...

foto - Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg