Reacția adorabilă a Prințesei Charlotte la gestul de maximă tandrețe al părinților ei. „Atât de jenant!”

11 septembrie, 2024

Fiica lui Kate Middleton și a Prințului William a apărut în filmulețul făcut public pe 9 septembrie și a stârnit hohote de râs datorită grimasei pe care a făcut-o în fața camerei de filmat.

image

Dacă privești cu mare atenție clipul de trei minute al Prinților de Wales, în care viitoarea regină britanică anunță că a încheiat ședințele de chimioterapie, vei vedea și cât de simpatici sunt cei trei copii ai lor. Fiecare își vede nesinchisit de joaca lui în fața camerei de filmat și, mai mult de-atât, cuceresc marele public cu gesturile lor sincere. Iar Charlotte nu face nicio excepție!

În video-ul făcut public de Prinții de Wales în cursul zilei de luni, aflăm că îndrăgita Kate Middleton și-a încheiat cea mai dificilă perioadă din viața ei și, laolaltă cu vestea cea bună, primim câteva ipostaze inedite cu familia regală, în care îi vedem pe William, Kate, George, Charlotte și Louis în momentele lor de relaxare, așa cum nu i-am mai văzut niciodată până acum.

Pe lângă momentele vesele petrecute împreună de cei cinci protagoniști ai filmulețului, ne sunt prezentate și câteva gesturi tandre între ei. De fapt, publicul larg a fost surprins de toate gesturile pline de afecțiune dintre Kate și William, care, în mod normal, nici măcar nu se țin de mână în spațiul public.   

Cei doi soți regali sunt mai apropiați ca niciodată, se țin de mână, se îmbrățișează și chair se sărută, iar unul dintre aceste gesturi a stârnit o reacție adorabilă din partea unicei lor fiice. Astfel, în momentul în care Kate se afla întinsă pe o plajă și soțul ei se apleacă s-o sărute pe gât, Lottie (cum i se spune lui Charlotte în cadru intim) rămâne literalmente cu gura căscată.  

image
Mai multe pentru tine...

În timp ce copilul cel mic al cuplului regal, Louis, consideră momentul extrem de amuzant, Charlotte (9) face o față plină de uimire, reacție care a fost surprinsă de internauți și comentată savuros.

„Fața lui Charlotte spune totul! părinții ei au făcut-o complet de râs!”, a dezvăluit cineva pe X. „Charlotte e simpatică foc! Ce figură surprinsă are, care spune clar „Vaaai,c e jenant”!”, comentează altcineva.

foto - Profimedia

video - Access Hollywood



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg