Își revine spectaculos! Kate Middleton s-a ridicat din pat și a plecat într-o mini-vacanță cu familia

10 februarie, 2024

După o săptămână complicată pentru familia regală britanică, în care Palatul Buckingham ne-a anunțat că Regele Chrles a fost diagnosticat cu cancer, nora acestuia, Prințesa de Wales, face mari progrese post-operatorii – a părăsit, pentru prima dată, Windsor de când a fost externată din spital.

image

Semne clare că Prințesa Catherine se simte mai bine sunt faptul că, ieri dimineață, ea i-a însoțit pe Prințul William și pe cei trei copii ai lor într-o mini-vacanță la Sandringham, din Norfolk, tocmai acolo unde se recuperează Regele Charles al III-lea după prima doză de tratament administrată.

„Catherine se recuperează bine!”, dezvăluie o sursă în DailyMail. „De-abia aștepta să mai schimbe puțin decorul, iar acum o să se poată relaxa la Norfolk în timp ce copiii își consumă energia cu William”, a continuat acesta.

Kate Middleton a fost externată în urmă cu 12 zile din The London Clinic, unde a petrecut două săptămâni. În comunicatul de presă emis de Palatul Kensington, un reprezentant de-ai prințesei de 42 de ani a declarat, pe 17 ianuarie, că „în urma recomandărilor medicale, este puțin probabil ca Prințesa de Wales să se întoarcă la îndatoririle regale mai devreme de Paști”.  

Kate Middleton, tandră cu Prințul Louis, Getty (2) jpg

De când s-a externat, fără să fie fotografiată, Catherine s-a aflat la Adelaide Cottage, casa cu patru dormitoare pe care ea și familia ei o au în Windsor Home Park. Cei trei copii ai ei, Prințul George (10), Prințesa Charlotte (8) și Prințul Louis (5), urmează toți cursurile școlii Lambrook, aflată la 15 minute distanță cu mașina de Berkshire.

Prințul Harry n-a fost invitat la Sandringham, în vizita sa scurtă în Marea Britanie, și a trebuit să se întâlnească cu tatăl lui, Regele Chalres al III-lea și soția acestuia, Regina Camilla, la Clarence House, însă Kate și restul familiei sale îl pot vizita pe Charles la Sandringham atunci când medicul acestuia îi permite scurte vizite.

Mai multe pentru tine...

Regele Charles a început tratamentul marți, pe 6 februarie, cu toate că palatul n-a oferit niciun detaliu privind felul de cancer pe care îl are. O și mai mare secretomanie s-a făcut în jurul diagnosticului Prințesei de Wales, care a suferit o intervenție chirurgicală majoră la nivel abdomenului și asta e tot ce știm.

Oricum, important e că pacienta regală își revine spectaculos și că a putut să se ridice din pat pentru a petrece câteva zile relaxante cu soțul ei grijuliu și cei trei copii ai lor!

foto - GettyImages, Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg