Meghan, imună la problemele lui Charles și Kate. Ducesa e toată numai un zâmbet în LA!

8 februarie, 2024

Ducesa de Sussex a fost fotografiată pentru prima dată de când soțul ei, Prințul Harry, s-a întors în Marea Britanie pentru a-i fi alături tatălui său, Regele Charles, diagnosticat recent cu cancer.

image

Surprinsă în apropiarea casei sale de 14 milioane de dolari din Montecito, Meghan Markle conducea mașina cu un zâmbet larg pe chip, dând de bănuit că problemele cu care se confruntă familia lui Harry n-o afectează prea mult.

Fosta actriță americană arăta cât se poate de relaxată la volanul Range Rover-ului ei, purtând ochelari de soare supradimensionați și o șapcă sport și sorbind din termosul ei de cafea. Toată lumea se întreba ce face Meghan în SUA în timp ce Harry s-a dus să-și viziteze tatăl bolnav.

Iată că nu suferă în niciun fel, nu pare îngrijorată cu privire la sănătatea rudelor ei prin alianță, aflate în recuperare după operațiile făcute și diagnosticele seriaose primite. Sau cel puțin nu lasă să se întrevadă măcar o umbră de îngrijorare.

Prințul a zburat spre țara sa natală la scurt timp după ce a primit un telefon personal de la tatăl său, prin care a fost informat că Regele Charles suferă de cancer și a început tratamentul. Se pare că Harry a petrecut 45 de minute cu monarhul și soția acestuia, Regina Camilla, înainte de-a se întoarce acasă la el, în Los Angeles, unde soția sa și cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, îl așteptau.

Regele Charles a fost nevoit să-și amâne puțin deplasarea la Sandringham pentru că l-a așteptat pe Harry să sosească și să aibă mult așteptata întrunire cu el. A fost pentru prima dată în nouă luni când tatăl și fiul s-au întâlnit față în față. Suveranul își dorește, în aceste momente dificile pentru el, „liniște și pace”, motiv pentru care a ales să-l aștepte pe fiul său cel mic cu răbdare și calm.

Mai multe pentru tine...

Vizita lui Harry n-a inclus și o întrevedere cu fratele său, William, sau cu soția acestuia, Kate Middleton, aflată în recuperare după externarea din spital. Ducii de Sussex au renunțat la viața regală în 2020 și s-au mutat în SUA, unde încearcă să-și mențină stilul de viață luxos cu care s-au obișnuit și să fie independenți.

Prințul Harry a ajuns în aeroportul Heathrow înainte de ore 14 și s-a întors în LA ieri seară. Iar Meghan a rămas acasă cu cei doi copii ai lor și n-are nicio remușcare că n-a ajuns să le transmită, față în față, însănătoșire grabnică socrului ei și cumnatei sale.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg