Meghan, imună la problemele lui Charles și Kate. Ducesa e toată numai un zâmbet în LA!

8 februarie, 2024

Ducesa de Sussex a fost fotografiată pentru prima dată de când soțul ei, Prințul Harry, s-a întors în Marea Britanie pentru a-i fi alături tatălui său, Regele Charles, diagnosticat recent cu cancer.

image

Surprinsă în apropiarea casei sale de 14 milioane de dolari din Montecito, Meghan Markle conducea mașina cu un zâmbet larg pe chip, dând de bănuit că problemele cu care se confruntă familia lui Harry n-o afectează prea mult.

Fosta actriță americană arăta cât se poate de relaxată la volanul Range Rover-ului ei, purtând ochelari de soare supradimensionați și o șapcă sport și sorbind din termosul ei de cafea. Toată lumea se întreba ce face Meghan în SUA în timp ce Harry s-a dus să-și viziteze tatăl bolnav.

Iată că nu suferă în niciun fel, nu pare îngrijorată cu privire la sănătatea rudelor ei prin alianță, aflate în recuperare după operațiile făcute și diagnosticele seriaose primite. Sau cel puțin nu lasă să se întrevadă măcar o umbră de îngrijorare.

Prințul a zburat spre țara sa natală la scurt timp după ce a primit un telefon personal de la tatăl său, prin care a fost informat că Regele Charles suferă de cancer și a început tratamentul. Se pare că Harry a petrecut 45 de minute cu monarhul și soția acestuia, Regina Camilla, înainte de-a se întoarce acasă la el, în Los Angeles, unde soția sa și cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, îl așteptau.

Regele Charles a fost nevoit să-și amâne puțin deplasarea la Sandringham pentru că l-a așteptat pe Harry să sosească și să aibă mult așteptata întrunire cu el. A fost pentru prima dată în nouă luni când tatăl și fiul s-au întâlnit față în față. Suveranul își dorește, în aceste momente dificile pentru el, „liniște și pace”, motiv pentru care a ales să-l aștepte pe fiul său cel mic cu răbdare și calm.

Mai multe pentru tine...

Vizita lui Harry n-a inclus și o întrevedere cu fratele său, William, sau cu soția acestuia, Kate Middleton, aflată în recuperare după externarea din spital. Ducii de Sussex au renunțat la viața regală în 2020 și s-au mutat în SUA, unde încearcă să-și mențină stilul de viață luxos cu care s-au obișnuit și să fie independenți.

Prințul Harry a ajuns în aeroportul Heathrow înainte de ore 14 și s-a întors în LA ieri seară. Iar Meghan a rămas acasă cu cei doi copii ai lor și n-are nicio remușcare că n-a ajuns să le transmită, față în față, însănătoșire grabnică socrului ei și cumnatei sale.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg