Cum se înțelege Harry cu soacra lui? Prințul, copleșit de emoții când a întâlnit-o pe Doria Ragland

25 ianuarie, 2024

Prințul Harry a vorbit despre prima lui întâlnire cu soacra Doria Ragland, pe care fiul cel mic al Regelui Charles a decris-o ca fiind „sfârșitul începutului” pentru el și Meghan Markle.

Doria Ragland și Prințul Harry  foto   Shutterstock jpg

Ducele de Sussex a dezvăluit că momentul crucial din relația sa cu Meghan Markle a avut loc în timpul unei cine „pline de emoții” cu mama actualei lui soții, Doria Ragland. Harry a detaliat semnificația acelei seri pentru el, subliniind faptul că a reprezentat „sfârșitul începutului” relației celor doi duci, după cum a precizat prințul în autobiografia sa, „Rezerva”.

Vorbind despre provocarea de-a gestiona cât mai bine toată atenția pe care presa i-o dădea proaspătului cuplu regal, Prințul Harry și-a amintit presiunea pe care a simțit-o în seara în care au sărbătorit împlinirea a 60 de ani pentru Doria, la Soho House.

Cuplul regal s-a întors în locația în care au avut ei doi prima lor întâlnirea amoroasă, în 2016, pentru a sărbători ziua de naștere a mamei lui Meghan, care tocmai ce ajunsese în Marea Britanie ca să mai petreacă puțin timp cu fiica sa și partenerul ei de viață.

„O sărbătoream pe Doria, dar și faptul că eram împreună, în locul nostru preferat… Întâlnirea cu mama unei iubite este tot timpul plină de emoții, însă am simțit acest lucru și mai intens din simplul fapt că eu îi făceam viața un calvar fiicei ei…”, a scris Harry în cartea sa.

După cina minunată, Iadul s-a dezlănțuit a doua zi. Paparazzi și-au făcut simțită prezența atunci, iar social media este plină de subiecte negativela adresa lor. Prințul a ținut să precizeze, cu fiecare ocazie ivită, că cei doi amorezi regali au avut de-a face, de-a lungul relației lor, cu acuzații de rasism, misogism și critici publice de tot felul.

Fiind îngrijorat în privința siguranței lui Meghan, Harry s-a supărat pe tatăl lui, Regele Charles, care l-a sfătuit să ignore, pur și simplu, atenția pe care le-o dădea presa de scandal. „Dar nu e atât de simplu să faci asta…”, a ținut fiul actualului monarh britanic să precizeze. „S-ar putea să o pierd pe această femeie. E posibil să se decidă că nu merit bătaia de cap sau ca presa să influențeze publicul atât de mult încât un idiot să ajungă să-i facă ei ceva rău…”, a continuat prințul pe același ton furios.

Doria Markle, Meghan Markle și Prințul Harry, Getty jpg
Mai multe pentru tine...

Doria Ragland a vorbit și ea despre prima lor întâlnire, în cadrul unui interviu rar acordat documentarului de pe Netflix, Harry & Meghan. L-a descris pe ginerele ei ca fiind un „bărbat atrăgător cu păr roșcat”, bine manierat care, fără doar și poate, era „bărbatul potrivit” lui Meghan.

În ciuda tuturor celor care s-au întâlmplat de la prima lor întâlnire și până acum, Harry și Doria au dezvoltat o relație destul de apropiată. Nici nu prea se putea altfel, având în vedere că Meghan și Harry s-au mutat în țara în care trăiește Doria, în 2020, și toți locuiesc la scurtă distanță unii de alții, în Los Angeles.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg