Unii la bal, alții la spital. Harry acceptă zâmbitor premiul „Legendă vie” și ignoră drama din familie

21 ianuarie, 2024

Prințul Harry i-a adus un omagiu mamei sale, Prințesa Diana, în cursul serii de vineri, când a fost denumit „Legendă vie a Aviației” într-o gala fastuoasă din Beverly Hills, însă n-a suflat o vorbă despre rudele lui care se luptă pentru sănătatea lor.

image

Ducele de Sussex a urcat pe scenă în Beverly Hills Hilton pentru a primi premiul de la actorul John Travolta, ocazie cu care și-a amintit de întâlnirea starului hollywoodian cu mama lui la Casa Albă, la dineul organizat de fostul președinte american, Ronald Reagan, în 1985.

Travolta, tot pilot și el ca Prințul Harry, a fost cel care a propus și insistat ca fiul actualului rege britanic să primească premiul pentru simplul fapt că i se pare că are o legătură specială cu Harry după ce a dansat cu mama lui în urmă cu câteva decenii.

Simpla nominalizare a lui Harry la acest premiu a stârnit rumoare în rândul unor piloți militari care s-au simțit lezați că prințul este considerat o „Legendă vie a Aviației” când cariera lui militară pălește pe lângă cea a celor care au luptat în războaie adevărate și au la activ victorii istorice și misiuni memorabile.

Dar Harry a trecut peste asemenea comentarii negative. Nu l-a interesat să plece urechea la ce spun niște militari cu grad înalt și s-a prezentat la evenimentul american cu zâmbetul pe buze și perfect îndreptățit să ridice asemenea premiu.

image

Mai mult, prințul a ales să-și facă prezența la o gală fastuoasă în cel mai prost moment posibil, când era așteptat la căpătâiul rudelor lui care acuză probleme de sănătate destul de serioase. Chiar în momentul în care el ridica premiul și zâmbea încântat, cumnata lui se află pe patul de spital, după o operație abdominală serioasă. Iar tatăl lui, Regele Charles, se pregătește să se interneze și el, peste câteva zile, în spital pentru a se opera pentru prostată mărită.

O sincronizare incredibilă, ar putea spune cei care condamnă alegerea făcută de prinț și de echipa lui de PR, care nu calculează deloc bine impactul avut de astfel de apariții publice complet nepotrivite circumstanțelor actuale pentru imaginea sa.

Harry s-a simțit minunat la eveniment, în compania Prințului Mario-Max Schaumburg-Lippe, verișorul Reginei Danemarcei Margareta a II-a, care tocmai ce-a abdicat. În timp ce-a zâmbit încântat în fața camerelor de filmat, prințul n-a profitat de ocazia super-mediatizată pentru a le transmite un mesaj de grabnică însănătoșire celor din familia lui, care trec prin niște clipe dificile zilele acestea.

Mai multe pentru tine...
image

Acceptând premiul, Harry i-a spus lui Travolta: „N-aveam mai mult de un an când ai dansat cu mama mea în Casa Albă și uite-ne acum pe amândoi! Singurul lucru care ne rămâne de făcut este… nu să dansăm împreună, ci să zburăm împreună!”.

Prințul Harry a venit neînsoțit de soția sa la eveniment. Meghan Markle trebuia să participe și ea, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri, pentru că unul dintre copiii lor nu s-a simțit bine și a rămas cu el acasă.

Prințul Harry a fost de două ori în Afganistan, în calitate de pilot de elicopter, și are la activ numeroase misiuni de antrenament în aer realizate în Marea Britanie, SUA și Australia. Cu toate astea, poate fi el considerat o „Legendă vie a Aviației”, alături de inegalabilul Neil Armstrong?

foto - GettyImages, Profimedia, Instagram jackjones3751



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg