Palatul, în derivă fără Kate. Absența ei dovedește cât de valoroasă e pentru monarhie

20 ianuarie, 2024

Prințesa de Wales „se simte bine” după operația abdominală făcută, însă va lipsi din spațiul public până după Paști, iar absența ei e simțită din plin de familia regală britanică.  

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg

Prințesa de 42 de ani a fost internată marți, pe 16 ianuarie, pentru a face o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului și continu[ să rămână sub supravegherea medicilor și-n momentul de față. După 10-14 zile petrecute pe patul de spital, prințesa se va întoarce acasă, la   Adelaide Cottage, în Windsor.

Între timp, soțul pacientei regale și-a eliberat agenda și renunță temporar la îndatoririle regale pentru a se concentra exclusiv pe îngrijirea familiei sale, a lui Kate și a celor trei copii ai lor. Prințul William fost fotografiat când a ieșit din spitalul privat din Londra, unde este internată prințesa, și chipul său ne arăta tuturor o ușoară îngrijorare cu privire la situația actuală. 

Vestea operației suferite de Prințesa Catherine și perioada îndelungată de recuperare a ei au stârnit multe semne de întrebare și griji în rândul tuturor. „Prințesa de Wales este imaginea sănătății, făcând cu mâna presei la numai câteva ore după ce a născut, iar acum este internată în spital. Anunțul că Middleton a fost supusă unei operații abdominale și rămâne în London Clinic timp de două săptămâni a fost o surpriză totală”, a ținut să comenteze istoricul regal Tessa Dunlop, în The Mirror.

Cine o înlocuiește pe Kate

„Recuperarea durează destul de mult, Kate se va întoarce la îndatoririrle regale după Paști. Totul rămâne pe umerii lui William, care trebuie să se descurce acasă cât mai bine posibil, să-și viziteze soția cu copiii lor, George, Charlotte și Louis, și să țină cont și de programul regal”, a adăugat aceasta.

„Prințesa de Wales este o mămică implicată în creșterea copiilor ei și e nevoie și de intervenția bunicilor, a părinților lui Kate, pentru a menține lucrurile pe linia de plutire. Având în vedere că recuperarea durează câteva luni, problema pe care o are prințesa nu e cancer, dar e, în același timp, destul de serioasă și nu numai familia îi duce dorul lui Middleton”, a conchis Dunlop.

„Kate e calul de bătaie de la Windsor, dar și armăsarul cu care se mândrește familia regală, e plină de eleganță, dar și muncește pe rupte. Ea ocupă un loc unic în monarhie ca viitoare Regină Consoartă fără sânge albastru și cu picioarele pe pământ”, a adăugat experta regală.

image
Mai multe pentru tine...

În aparență, Kate Middleton este o prezență plină de strălucire, dar să nu uităm că, odată cu moartea Reginei Elisabeta și cu plecarea Prințului Harry din sânul familiei regale, multe responsabilități au căzut pe umerii ei.  

„Operația Prințesei de Wales ne amintește tuturor cât de valoroasă e Kate, nu numai în cadrul familiei sale, cât în calitate de cel mai de bază reprezentant al Casei de Windsor”, a adăugat Dunlop, care ne îndeamnă să privim întreaga situație actuală în ansamblu.

Cum spuneam, William trebuie să preia el multe din responsabilitățile regale lăsate în aer pe timpul recuperării soției sale. Să nu uităm că și Regele se operează săptămâna viitoare și va necesita o perioadă în care trebuie să se vindece și el. Cu Kate și Charles scoși pe bară, Prințul Harry mutat într-o altă țară și Regina Elisabeta a II-a moartă, lucrurile s-au schimbat mult față de anul trecut în monarhia britanică.

2024 a început tumultuos pentru familia regală. Să vedem cum continuă!

foto - GettyImages, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg