Îngerii care îi alină durerea lui Kate după operația majoră suferită

9 februarie, 2024

Prințul de Wales a vorbit despre soția sa care se află în recuperare după intervenția chirurgicală suferită și a pomenit cât de bine este îngrijită Kate Middleton post-operator.

image

Pe 7 februarie, Prințul William a luat parte la o ceremonie fastuoasă la Palatul Windsor, un eveniment cu prestanță în cadrul căruia l-a înlocuit pe tatăl său, Regele Charles, și-a oferit medalii celor merituoși. De-abia întors la datorie după operația la care a fost supusă soția sa, pe 16 ianuarie, și recentul diagnostic de cancer al tatălui său, Regele Charles al III-lea, moștenitorul tronului britanic a rupt tăcerea cu privire la ceea ce se întâmplă în familia sa în ultima perioadă.

Îmbrăcat în uniformă, William a înmânat medalii pentru mai bine de 50 de persoane care s-au făcut remarcate prin realizările lor profesionale din diverse domenii. Printre cei premiați s-a aflat și Patricia Spruce, care l-a întrebat pe prinț cum se mai simte soția sa și a dezvăluit apoi întreaga conversație avută cu acesta.

Prințul de Wales a menționat la eveniment starea de sănătate a soției sale și a ținut să îi laude pe cei doi îngeri care au avut grijă de Kate Middleton în timpul recuperării ei după operație. Astfel, William le-a menționat pe cele două asistente filipineze „minunate și blânde”, care s-au ocupat de pacienta regală cum au știut mai bine.

Redând părți din conversația Patriciei Spruce cu Prințul William pe pagina sa de LinkedIn, acesta a povestit următoarele: „Prințul William a spus că soția sa, Catherine, a avut două asistente filipineze minunate și blânde, care au avut grijă de ea”.

William a ținut să mulțumească publicului pentru mesajele de susținere primite în tot acest timp de familia regală britanică: „Vreau să profit de această ocazie pentru a mulțumi pentru mesajele minunate de sprijin la adresa lui Catherine și a tatălui meu, mai ales în ultimele zile. Însemnă mult pentru noi acest lucru!”, a conchis prințul, care a adăugat apoi în glumă: „Cum ne-am concentrat, în ultima perioadă, pe probleme medicale, m-am gândit să vin aici ca să scap de toate astea”.

image
Mai multe pentru tine...

Din păcate, cuvintele lui William au fost interpretate greșit de anumite persoane, care au ținut să critice menționarea rasei pe care o au cele două asistente care au grijă de Kate. Cârcotașii îi reproșează prințului că a spus lumii întregi că persoanele respective sunt filipineze. Cu siguranță că intenția viitorului rege a fost de-a lăuda angajatele medicale, însă unii s-au simțit lezați chiar de simpla menționare a rasei celor două asistente medicale.

Important, în aceste momente, e ca Prințesa de Wales să aibă parte de cea mai bună îngrijire pe timpul recuperării ei post-operatorii îndelungate, lucru care se și întâmplă, din ce ne spune grijuliul ei soț.

foto - GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg