Iubiri secrete! Regele Charles a avut relații cu două actrițe

3 noiembrie, 2022
charles camilla4 jpg

Marea slăbiciune a Regelui Charles a fost întotdeauna Barbra Streisand. Soțul Camilliei a păstrat mult timp o fotografie cu ea în camera lui de la Palatul Buckingham, conform cărții „The King: The Life of Charles lll”, care apare pe 8 noiembrie

„Oamenii mă privesc uimiți când spun că ea este devastator de atractivă, cu mult sex-appeal”, a spus odată regalul.

A devenit fascinat de actriță în timp ce studia la Universitatea Cambridge, la sfârșitul anilor 1960. În timp ce colegii săi ascultau Rolling Stones și Led Zeppelin, Charles era fascinat de albumele lui Streisand.

„O piesă favorită: coloana sonoră a filmului din 1968 pentru care a câștigat un premiu Oscar, „Funny Girl”,” scrie autorul Christopher Anderson. „L-a văzut de trei ori. O fotografie înrămată a lui Streisand atârna în camera sa de la Cambridge și a urcat pe peretele dormitorului său de la Palatul Buckingham după absolvire”.

Charles a cerut să o vadă pe Streisand pe platoul Columbia Pictures al sequelului „Funny Girl”, „Funny Lady” , în 1975. Cei doi s-au întâlnit și au stat de vorbă 15 minute.

Mai târziu, el a scris în jurnalul său că „își dorea cu adevărat să rămână și să o cunoască”, dar ea insistase să se întoarcă la muncă, scrie Andersen.

„Sunt în continuare sigur că are un sex-appeal grozav, spunea el după ce a cunoscut-o”.

În 1994, Streisand i-a făcut o serenadă lui Charles și i-a cântat „Someday My Prince Will Come”, la un concert de gală pe Wembley Arena din Londra. Șase luni mai târziu, când regalul a sosit în Los Angeles pentru o vizită de cinci zile, s-au văzut.

Vedeta l-a vizitat în secret pe Charles de la hotelul Bel Air. Purtătorul de cuvânt a susținut atunci că s-au întâlnit pur și simplu pentru un „ceai privat”.

Aproape un an mai târziu, Streisand a zburat la Londra pentru a participa la un banchet de strângere de fonduri pentru una dintre organizațiile caritabile preferate de Charles, Fundația pentru Arhitectură.

Elton John, care a fost și el la cina privată de la Highgrove House, a fost „surprins” să o vadă pe Streisand acolo și a fost „la fel de surprins” că atât Prințesa Diana, cât și Camilla Parker-Bowles au lipsit, potrivit cărții.

Andersen scrie că un membru al personalului de la Highgrove își amintește că cei doi erau foarte afectuoși unul cu celălalt., Ba mai mult, un angajatul a dat peste ei în biroul Prințului. „Erau destul de tulburați”.

charles joan jpg
Mai multe pentru tine...

Streisand nu a fost singura celebritate care i-a atras atenția monarhului. Charles a fost, de asemenea, cucerit de Joan Collins, după ce a dansat cu actrița din serialul „Dynasty” în timpul unui turneu regal în SUA, în 1985.

„Era foarte amuzantă și avea un decolteu incredibil! Sînii îi erau ridicați și prezentați ca pe o tavă!”, a spus el într-o scrisoare.Recente pe Ok! Magazine

familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg
kate-william
meghan - harry