Kate Middleton, sătulă să mai încerce să-i împace pe frații William și Harry. „A tot încercat!”

17 octombrie, 2024

Kate, William și Harry au fost, ani la rând, un trio regal de excepție. Însă, chiar și așa, viitoarea regină britanică s-a săturat să tot încerce să-i împace pe cei doi frați după ce toate eforturile ei au fost în zadar.

Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg

Cei doi frați regali, care aveau pe vremuri o relație apropiată, sunt certați de ceva timp, iar Kate Middleton s-a văzut în situația de-a încerca să remedieze problemele dintre cei doi prinți. Din păcate, toate eforturile ei au eșuat, iar acum Prințesa de Wales a ajuns în situația în care nu mai vrea să joace rolul de mediator între soțul și cumnatul ei. Ea preferă acum să se concentreze pe cu totul alte lucruri, care sunt mult mai importante pentru ea…

Fostul corespondent regal Jennie Bond a abordat acest subiect delicat în revista OK! de peste graniță: „Catherine are mult mai multe lucruri de care trebuie să se ocupe acum decât să tot încerce să-i apropie pe cei doi frați certați. Ea se concentrează acum pe copiii ei, pe soțul ei și pe faptul că încearcă să-și reia treptat îndatoririle profesionale”.

„Cred că boala ei i-a făcut mariajul cu William mai puternic, lucru care se vede și filmulețul pe care l-a făcut public despre familia ei. Poți să fii mediatorul o perioadă de timp, dar nu la nesfârșit, și e limpede că ea a făcut eforturi ca să refacă legătura între cei doi frați, a tot încercat asta Până la urmă, loialitatea ei e îndreptatată spre soțul ei și nu cred că ea îl va forța în vreun fel pe William să se împace cu Harry, pentru că el o va face decât dacă va vrea acest lucru. Și această perspectivă e destul de îndepărtată în prezent și în viitorul apropiat”, a conchis expertul regal.

Înainte de aceste declarații făcute de Bond, autorul Christopher Andersen a spus, în mod public, că Middleton „și-a aruncat brațele în sus în semn de mare dezgust” când a venit vorba despre cearta nesfârșită dintre Prințul William și Prințul Harry.

Cu alte cuvinte, două surse regale susțin același lucru în privința lui Kate Middleton și noi nu putem decât să le dăm dreptate. Până la urmă, Prințesa de Wales chiar are alte priorități și o dispută nesfârșită în familie nu face decât să-i consume din energie acum când cel mai important este să aibă grijă de sănătatea și familia ei.

Mai multe pentru tine...

foto - Gettyimage



Recente pe Ok! Magazine

Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg
Prințesa Diana în negru  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia colaj Profimedia jpg
Hussein și Rajwa PNG