Cum i se va schimba viața lui Kate după ce devine regină

21 octombrie, 2022

După trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a, fostul Prinț de Wales a devenit Regele Marii Britanii, iar ierarhia regală se va schimba din nou când Coroana va trece de la Charles al III-a la actualul Prinț William și a sa soție.

Kate Middleton, Prințesa de Wales,  Getty (4) jpg

Când William va devenit rege, Kate Middleton va deveni Regină Consoartă, denumită cel mai probabil Regina Catherine, titlu regal care va veni la pachet cu numeroase avantaje, dar și cu noi responsabilități. Ce se va întâmpla cu garderoba lui Catherine, ce obiceiuri va trebui să respecte și, mai ales, ce schimbări vor apărea în privința averii sale?

În primul rând, Kate n-o să mai trebuiască să facă reverențe în fața nimănui decât a soțului ei, regele. Și asta pentru că ea va depăși în rang pe toată lumea, mai puțin pe soțul ei. În momentul de față, Middleton se apleacă în fața „prințeselor de sânge”, care sunt născute în familia regală și nu devenite prințese prin căsnicie, ca ea. Totuși, când soțul ei este în cameră, Kate nu face reverențe în fața acestor prințese din simplul motiv că partenerul ei de viață le e superior prințeselor de sânge.

Odată ce William urcă pe tron, e posibil ca Middleton să preia mantra folosită de Regina Elisabeta a II-a în cele șapte decenii de domnie – „nu te plângi niciodată, nu explici niciodată”. Această atitudine considerate rigidă a fost inițiată de Regina Mamă în 1936, după care a fost preluată de Elisabeta a II-a și există toate șansele ca actuala Prințesă de Wales să o ducă mai departe când va deveni Regină Consoartă.

Un lucru e cert că se va petrece în timpul domniei Regelui William – Kate se va trezi în fiecare dimineața cu sunetul cimpoiului sub fereastră. Cimpoierul Suveranului are o misiune clară – aceea de a-l trezi pe monarh în acorduri muzicale în fiecare dimineață din viața lui, în oricare dintre reședințele sale regale s-ar afla. Începând cu ora 9, timp de 15 minute, cimpoiul se va auzi sub fereastra reginei. Această tradiție datează încă din 1843 și sunt slabe șanse să se renunțe la asemenea ceas deșteptător.

kate middleton jpg
Mai multe pentru tine...

În ceea ce privește garderoba actualei prințese, ea se va schimba într-o oarecare măsură atunci când Kate va deveni regină. Stilul lui Middleton este destul de accesibil maselor, dacă nu neapărat ca preț, măcar ca forme, croi, nuanțe, materiale. Se pare că schimbarea se întâmplă deja, pentru că prințesa a început să prefere elemente vestimentare mai sofisticate de la o vreme, vrea să se arate lumii mai matură, mai încrezătoare în ea însăși.

Cel mai probabil, noi alegeri se vor lua în privința ținutelor lui Catherine când aceasta va deveni regină. Nu sunt divulgate încă, pentru că nu sunt o prioritate în acest moment, însă vor exista schimbări având în vedere și faptul că prințesa de 40 de ani va înainta în vârstă în toată această domnie a Regelui Charles al III-lea.

Când Will va urca pe tron, Kate va fi și ea încoronată odată cu soțul ei. Ea va avea parte de propria ceremonie care să-i ateste noul titlu regal. Conform tradiției britanice, soțul unei regine nu poate fi rege, în schimb soția unui rege este regină.

Legat de locuița ei principală, ea va deveni Palatul Buckingham, care este reședința monarhului britanic încă din 1837. În prezent, Buckingham este, de fapt, sediul central administrativ al monarhului.

Cu toate că provine dintr-o familie de milionari, Kate nu are o avere impresionantă în comperație cu cele 28 de miliarde de dolari deținute de familia regală. Totuși, averea prințesei va crește când ea va deveni regină. A crescut oricum imediat ce a devenit prințesă și e de așteptat să se mărească încă mai mult odată ce va fi încoronată Regina Consoartă a Marii Britanii.

Foto - Getty, Profimedia, Instagram Royal Family



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg
Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (7) (1) jpg
Sarah Ferguson Kate Middleton foto getty images jpg
harry si meghan jpg
Alina și Nicolae al României foto Facebook 2 jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Kate William Paște GettyImages 1240045873 jpg
Majestatea sa Margareta si Principele Consort Palatul Regal Bucuresti jpeg
Majestatea Sa Margareta    Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printesa Caroline, Printesa Charlene de Monaco, Printul Albert de Monaco la Balul rozelor  Palais Princier de Monaco (3) jpg
Prinții de Wales în vizită la Mette Marit și Haakon ai Norvegiei în 2018, Getty Images (3) jpg