Kate, eleganță desăvârșită într-un sacou vintage Chanel, la un eveniment sportiv

14 octombrie, 2022

În cursul zilei de ieri, Prințesa de Wales și-a etalat din nou silueta de topmodel într-un costum care-i venea mănușă.

image

Joi, Kate și soțul ei, Prințul de Wales, au vizitat Copper Box Arena din Parcul Olimpic Regina Elisabeta, unde au luat parte la un eveniment denumit Coach Core, aflat la cea de-a zecea sa aniversare.

Kate Middleton a captat, ca întotdeauna, toate privirile în pantalonii ei simpli negri și sacoul albastru vintage de la Chanel. Sacoul puțin cambrat îi pune în evidență talia subțire a celebrei mămici de trei copii. În ceea ce privește machiajul și coafura, Kate Middleton rămâne fidelă aceleiași imagini pe care o are de ceva vreme. Buclele superbe îi încadrează perfect chipul, iar make-up-ul nu este niciodată încărcat, dimpotrivă, este cât se poate de natural și-i acceptuează privirea într-o măsură optimă.

Fundația Regală a lansat programul Coach Core în 2012, ca răspuns al protestelor din Londra și pentru a contribui la moștenirea lăsată de Jocurile Olimpice din Londra, din 2012, și de Jocurile Paraolimpice din același an. Kate Middleton, William și Harry au fost cei care au înființat acest program în 2012. De-atunci, proiectul caritabil a sărit în ajutorul a 750 de tineri dezavantajați, pe care i-a sprijinit să-și înceapă niște cariere de succes.

Kate Middleton și Prințul William sunt destul de sportivi amândoi și, la un asemenea eveniment, n-au ezitat să facă câteva mișcări în fața „oponenților” săi. Astfel, prințul a dat câțiva pumni într-un sac de box, iar Kate a aruncat câteva mingii pe terenul de sport.

„Sportul ne oferă speranță, legături cu alți oameni și oportunități nesperate, iar, când Coach Core a fost înființat înainte de Jocurile Olimpice și Paraolimpice din 2012, a avut exact această menire – de-a folosi această putere pentru a schimba viața tinerilor”, a declarat Prințul de Wales în discursul lui din 13 octombrie.

Mai multe pentru tine...

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg