În ce relații mai e Kate Middleton cu Rose Hanbury, „rivala ei” plăcută de William?

13 iulie, 2022

Se scriu multe despre cercul de prieteni al lui Meghan Markle, însă cumnata ei britanică e mult mai discretă în această privință, nu se afișează cu prietenele ei prea des și nici nu vorbește despre ele în public.

image

Există o persoană anume care s-a aflat destul de mult prin preajma Ducilor de Cambridge, o anume Rose Hanbury, denumită și „rivala rurală” a lui Kate. Cum a evoluat relația lor de-a lungul anilor și de ce au ajuns bunele prietene în conflict?

Au circulat multe zvonuri cu privire la Rose de-a lungul anilor și asta mai ales din cauza speculațiilor că Prințul William, soțul lui Kate și tatăl celor trei copii ai ei, s-ar fi apropiat nepermis de mult de ea la un moment dat. Au avut cei doi o aventură sau a fost totul inventat de tabloide?

Inițial, atât Kate, cât și Rose făceau parte din cercul social „Turnip Toffs” din orășelul lor Norfolk. Relația lor era încă destul de apropiată prin 2014, când primul copil al lui Kate, Prințul George, și gemenii lui Rose, Alexander și Oliver, erau parteneri de joacă în timp ce mămicile se distrau de minune discutând despre fashion și ținutele lor preferate.

Totuși, ceva a intevenit în prietenia lor minunată. Kate s-a distanțat mult de Rose după ce prietena ei încă din adolescență a încercat să se dea la William când Middleton îi purta în pântece copilul. Cel puțin asta a declarat psihologul Carole Lieberman celor de la Nicki Swift în 2020.

Aceasta susține că, la acea vreme, „se întâmpla mai puțin sex între cei doi soți, de teama de-a nu face vreun rău fătului lor. În plus, el o vedea pe Kate ca pe o mamă și nimic mai mult”. Dezvăluirile uimitoare ale psihologului din Beverly Hills au continuat: „William și-a dat seama, înainte ca lucrurile să meargă prea departe, că Rose era de-o calitate inferioară lui Kate, nu e la fel de drăguță și de elegantă, nu e la fel de echilibrată și de plăcută ca personalitate, nici jucăușă ca ea nu e sau o mamă și-o soție la fel de iubitoare.” Cu alte cuvinte, viitorul rege britanic „n-ar fi renunțat la Kate pentru Rose pentru nimic în lume!”, conchide aceasta.  

image
Mai multe pentru tine...

Totuși, Rose era prietena lui Kate, iar prietenia lor a suferit câteva schimbări majore de-a lungul anilor. În ciuda tuturor zvonurilor apărute în 2019, conform cărora Prințul William și-a înșelat soția cu Rose Hanbury, numele „rivalei” s-a aflat pe lista de invitați la petrecerea aniversară a lui Middleton, din ianuarie 2020, de acasă de la ea, în Anmer Hall.

Mai mult, Rose n-a lipsit nici de la banchetul regal dat de Regina Elisabeta a II-a cu ocazia vizitei președintelui american Donald Trump în Londra, în iunie 2019, susține The Cut. Rose a ajuns printre ultimii invitați și n-a fost fotografită în prezența lui Kate la acel eveniment.

Hanbury a participat și la înmormântarea Prințului Philip, soțul Majestății Sale, în aprilie 2021 și apoi la ceremonia memorială din luna martie, ne informează Daily Mail. Așadar s-a îngropat securea războiului între cele două prietene?

Scandalul iscat din pricina posibilei aventuri extraconjugale ale lui William a afectat-o pe Rose mai mult decât ne-am putea imagina. Ea și soțul ei păreau îmbătrâniți cu 10 ani la înmormântarea Prințului Philip. OK, era un eveniment trist, însă nu se poate să-i fi afectat pe ei atât de mult, mai mult chiar decât pe nepotul defunctului și soția acestuia. „Rose părea tristă și furioasă în fotografii!”, e de părere Carole Lieberman.

Kate pare că a iertat-o pe Rose pentru toată nebunia creată în mariajul ei, însă presa a dezgropat imediat subiectul eventualei infidelități, prin decembrie 2021, când William a fost văzut mergând în spatele soțului lui Rose, David Cholmondeley, la evenimentul menționat mai sus.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg