Kate, față în față cu o decizie greu de luat. Se apropie ziua de naștere a celui mai mic copil al ei

20 aprilie, 2024

Copilul cel mic al Prințului William și al lui Kate Middleton împlinește șase ani pe 23 aprilie, adică în trei zile, și, în loc să fie motiv de bucurie și sărbătoare, evenimentul aduce cu el un stres în plus pentru viitoarea regină britanică.

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg

Un expert regal a atras atenția asupra celor două opțiuni pe care le are Prințesa de Wales în numai câteva zile. În timpul petrecerii aniversare a Prințului Louis, mama lui trebuie să decidă dacă va mai publica vreo imagine cu sărbătoritul regal sau va păstra momentul doar pentru familia ei.

În urma scandalului care s-a iscat din cauza fotografiei cu Kate Middleton și cei trei copii ai ei, care a fost editată, a devenit un subiect delicat publicarea unei alte imagini cu vreunul dintre membrii familiei lui Kate și William.

Prințesa de Wales este fotograf amator și adoră să imortalizeze momente spontane din viața copiilor ei. Mai mult, ea a spus, în trecut, că nu este adepta unor fotografii prea regizate, ci preferă tot timpul să surprindă o clipă spontană și nimic mai mult. Însă tocmai ea și-a încălcat spusele cu imaginea editată publicată în timpul perioadei în care se recuperează după operația făcută în ianuarie și urmează tratamentul pentru cancerul depistat post-operatoriu. Dar, tocmai pentru că se află în cea mai dificilă perioadă din viața ei, ar fi trebuit să nu mai stea lumea cu ochii pe ea și să-I mai treacă cu vederea micile scăpări.

Adesea, fotografiile făcute de Kate sunt postate pe conturile regale oficiale și toată lumea se bucură de ele. Însă acum, după criticile nemiloase aduse bietei prințese bolnave, e o decizie greu de luat dacă va mai publicta Middleton vreo fotografie privată sau nu.  

Expertul regal Christopher Andersen a ținut să comenteze puțin situația pentru Fox News: „Eu propun fie ca prințesa să facă poza și să n-o editeze, fie s-o facă ea și s-o editeze tot ea, dar să explice înainte ce a făcut și de ce a simțit nevoia să modifice imaginea. Mai există, evident, și opțiunea de-a apela la un fotograf profesional, care să ofere produsul final și să explice dacă ar avea ceva de explicat”.

Mai multe pentru tine...

După ce a oferit opțiunile pe care le are Kate Middleton pe 23 aprilie, Andersen a adăugat: „Dar, de fapt, chiar contează?! Teoriile conspirației vor continua oricum. Odată deschisă această cutie a Pandorei, n-o mai închide nimeni...”, a conchis acesta.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg