Kate Middleton și Prințul William, cea mai spectaculoasă apariție la Premiile BAFTA. Prințesa a strălucit

20 februarie, 2023

Prințesa perfectă! Se încadrează Kate Middleton de minune în această descriere, având în vedere cea mai recentă apariție publică.

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023, Profimedia (2) jpg

Doar Prințesa de Wales poate avea un asemenea impact, cu aceeași rochie pe care a purtat-o la același eveniment, în 2019. Superba rochie Alexander McQueen, albă, din voal, cu un umăr dezgolit, îi vine fabulos lui Kate Middleton. Desigur, look-ul este diferit față de acum 4 ani, iar pe chipul Prințesei de Wales anii par să nu fi trecut.

Kate Middleton și Prințul Willliam la Premiile BAFTA din 2019
Kate Middleton și Prințul Willliam la Premiile BAFTA din 2019
Kate Middleton și Prințul Willliam la Premiile BAFTA din 2023
Kate Middleton și Prințul Willliam la Premiile BAFTA din 2023

Aceeași rochie spectaculoasă, însă accesorii diferite și câteva schimbări minore. De data aceasta, Prințesa de Wales a ”îmbogățit-o” cu niște mănuși negre, extrem de lungi, cercei statement, clutch negru, pantofi aurii, cu toc. Kate Middleton s-a asortat perfect cu soțul său, Prințul William, care a purtat un costum impecabil din catifea neagră, pantofi negri, cămașă albă, papion negru, batistă albă. Cei doi au fost perfect sincronizați cromatic și, ca de fiecare dată, au făcut deliciul evenimentului cu ștaif de la Royal Festival Hall din Londra, duminică seara.

Prinții de Wales au participat cu mare drag la echivalentul britanic al Premiilor Oscar, Premiile BAFTA, după o absență de trei ani. Evenimentul se află sub patronajul Prințului William din 2010, iar Kate Middleton a participat pentru prima dată la Premiile BAFTA alături de soțul său în 2017. Prințesa a optat anul acesta pentru un machiaj dramatic, buze lucioase și părul desfăcut.

 Alexander McQueen este unul dintre brandurile preferate ale soției lui William, iar reciclatul ținutelor este încă unul din lucrurile pentru care este faimoasă Kate Middleton. Împreună, Prinții de Wales au fost o apariție spectaculoasă pe covorul roșu.

Superbul cuplu regal s-a întreținut cu persoanele aflate la eveniment, după care și-au luat locurile în public, înainte de începerea ceremoniei.

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023, Profimedia (4) jpg
Mai multe pentru tine...

Prințul, președintele Academiei Britanice de Artă, Film și Televiziune (BAFTA) și Prințesa au urmărit ceremonia, înainte de a se întâlni cu câștigătorii. Precedenta ediție la care au fost prezenți a fost în 2020, cu foarte puțin timp înainte de izbucnirea violentă a pandemiei de COVID și instituirea lockdown-urile în Anglia și în lume.

La ediția din 2018, Prințesa de Wales a participat la BAFTA în timp ce era însărcinată cu Prințul Louis, mezinul cuplului regal.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg